Beauty Awards Winnaars 2012 bekend!

Jaarlijks vindt er voor heel beautyminnend Nederland een belangrijk event plaats. We hebben het hier over de uitreiking van de Beauty Awards. Deze prestigieuze prijzen zijn een must voor degenen die hun ziel en zaligheid in hun werk in de beautybranche leggen. Het winnen van een dergelijke awards is een gouden kroon op je werk, een teken dat je weet wat je doet en dat je je kunt onderscheiden in de huidige beauty branche. Beauty.blog.nl was afgelopen maandag te gast in Studio 21 in Hilversum en kan je hierbij alvast vertellen welke personen/bedrijven in de prijzen zijn gevallen.

Op maandagavond 12 maart jl. waren ruim 500 gasten, onder wie veel pers en bekende Nederlanders, getuige van de spetterende finale van de derde editie van de Beauty Award, tijdens een avond boordevol entertainment en culinair genot. In Studio 21 te Hilversum werden niet alleen de ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar 2012’ en de ‘Beauty Salon van het Jaar 2012’ bekend gemaakt, maar werden tevens de winnaars van de categorieën ‘Beauty Award Publieksprijs 2012’ en de nieuwe categorie ‘Newcomer Award’ op een feestelijke wijze onthuld!

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek. Alle deelnemers, de organisatie en vakjury leefden maandenlang toe naar deze bijzondere avond. De kwaliteit en professionaliteit van de deelnemers waren dit jaar wederom indrukwekkend. 

Winnaars Schoonheidsspecialist en Beauty Salon van het Jaar 2012

De spannende uitreiking van de twee winnaars van de twee belangrijkste Beauty Awards van 2012 vond plaats op het centrale podium van Studio 21, waarbij de presentatie dit jaar in handen was van de aimabele TV- presentator Robert ten Brink. Alle aanwezige gasten konden meekijken op grote beeldschermen naar de nominatievideo’s van de genomineerde deelnemers, afgewisseld met flarden van commentaar van de vakjury. De felbegeerde Beauty Award 2012 in de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’ is gewonnen door Suzan Oerlemans van Suzan Oerlemans Huidinstituut uit Aarle-Rixtel.

In de categorie ‘Beauty Salon van het Jaar’ mocht Schoonheidssalon ‘Attirance’ uit Breda de felbegeerde Beauty Award 2012 in ontvangst nemen!  Uitstekende allround  representanten voor de professionele schoonheidsbranche Beide winnaars zijn allround vakvrouwen en uitstekende representanten voor de professionele schoonheidsbranche, dankzij hun vakbekwaamheid op het gebied van business, PR en marketing, opleidingen, trainingen en vakinhoud. Beide winnaars scoorden tevens uitmuntend in het verslag van de zogeheten ‘Mystery Guest’ die ‘undercover’ een bezoek bracht aan beide winnaars. Ter plaatse in beide salons onderging de ‘Mystery Guest’ een behandeling en inspecteerde onder meer hoe het er gesteld was met belangrijke zaken zoals klantvriendelijkheid, hygiënevoorschriften en service.  Enkele quotes uit de juryrapporten zijn: Suzan Oerlemans van Suzan Oerlemans Huidinstituut uit Aarle-Rixtel “Een vakvrouw met een ongelofelijke positieve uitstraling. In combinatie met haar vakkennis en gedrevenheid is zij een boegbeeld voor de schoonheidsbranche. Suzan heeft een duidelijke visie ten aanzien van de klantbehandeling en klantbinding. Ze heeft veel specialisaties die passen bij haar concept, heeft veel vakkennis en een hoog opleidingsniveau. Een absolute topper in haar vak!”

Schoonheidssalon ‘Attirance’ uit Breda “Een dynamische organisatie met  een duidelijke structuur en een geweldig team. Er wordt heel servicegericht gewerkt. De focus ligt op de groei van het team en het bedrijf als geheel. De specialisaties die geboden worden, passen heel goed in het concept. Er worden op een slimme manier marketing- en PR- elementen toegepast die passen bij de klanten. Een voorbeeld voor de branche!”

Cindy Bennink van Salon Caresse Beauté uit De Lier, winnaar ‘Beauty Award Publieksprijs 2012’   Dit jaar werden er nog meer prijzen uitgereikt tijdens de finaleavond op 12 maart jl. Zo was er ook dit jaar de categorie ‘Beauty Award Publieksprijs’. Meer dan 4000 mensen stemden voor de publieksprijs via de website www.beauty-award.nl.

Deze verkiezing is een samenwerking met de magazines BeauMonde, Marie Claire en de websites Style Today en BeautyNieuws. De winnaar van deze publieksprijs van 2012 is geworden Cindy Bennink van Salon Caresse Beauté uit De Lier.  Herma Knol  van Salon 99 Skin Care uit Nijeveen, winnaar ’Beauty  Award Newcomer 2012’.

Voor de editie van 2012 werd een vierde categorie toegevoegd, te weten de ‘Newcomer Award’. Deze Beauty Award is er speciaal voor aankomend talent dat nog niet langer dan twee jaar in de branche werkzaam is. In deze categorie is de winnaar geworden Herma Knol van Salon 99 Skin Care uit Nijeveen. Enkele quotes uit de juryrapporten zijn: “Een startende ondernemer met veel ‘drive’. Heeft een heel duidelijke visie op het vak en ten aanzien van het ondernemen.  Huidverbetering staat centraal in alle facetten: in behandelingen maar ook in alle promotieacties. Ze ziet vaste klanten als  de beste vertegenwoordiger. Een groot deel van de omzet bestaat uit verkoop. Een knappe prestatie na een relatief korte tijd. Een belofte voor de toekomst!”

Meer informatie? De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek ter bevordering van het professionele imago en dito kernwaarden van de schoonheidsbranche.  V

oor meer informatie is er de website www.beauty-award.nl  

Voor meer informatie over ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar 2012 Suzan Oerlemans van Suzan Oerlemans Huidinstituut uit Aarle-Rixtel is er de website: www.huidintopconditie.nl   

Voor meer informatie over ‘Beauty Salon van het Jaar 2012 Schoonheidssalon ‘Attirance’ uit Breda is er de website: www.attirance.nl 

Voor meer informatie over de winnaar van de publieksprijs Cindy Bennink van Salon Caresse Beauté uit De Lier is er de website:  www.caressebeauty.nl  

Voor meer informatie over de winnaar van de ‘Newcomer Award’ Herma Knol van Salon 99 Skin Care uit Nijeveen is er de website: www.salon99.nl

 

Lees ook:Wie zijn de beste ‘mooimakers’ van ons land?
Lees ook:Genomineerden Beauty Awards 2012 bekend!
Lees ook:Winnaars prestigieuze Beauty Awards 2011 bekend!
Lees ook:hannah huidcoach Vanessa Warmerdam bekroond
Lees ook:Babassu skin & spa winnaar Beauty Award Publieksprijs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beauty Awards Winnaars 2012 bekend!

  1. HollandaBeauty

    Leuk artikel gaaf om daar bij te zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>