Beauty.blog.nl neemt een voorproefje op de Beauty Award 2012

De Beauty Award, sinds 2010 een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek, is inmiddels een begrip geworden in de professionele beautybranche! Deze fel begeerde awards, welke worden uitgereikt in verschillende categorieën, zijn er met als doelstelling om de schoonheidsbranche in Nederland naar een hoger en nog professioneler niveau te tillen. De voorbereidingen voor de editie van 2012 zijn inmiddels alweer in volle gang en het belooft een nóg grootser en spectaculairder event dan de voorgaande jaren te worden!

De Beauty Award is een onafhankelijke wedstrijd, waaraan elke schoonheidsspecialist en beauty salon die minimaal vanaf 1 januari 2008 in het vak zit, kan deelnemen. Het is hét businessevenement binnen de professionele Beautybranche, waarin schoonheidsspecialisten zich op een unieke manier kunnen onderscheiden. Voor de derde maal organiseren vakmagazine Kosmetiek en de BT&EA dit bijzondere event, dat ieder jaar meer aanmeldingen en een dito bekendheid weet te vergaren!

Vier deelnamecategorieën, met nieuw voor 2012: de ‘Newcomer Award’

Tijdens de editie van 2011 waren er drie categorieën waarop men een deelname kon inzenden. Zo werden er winnaars gekozen in de categorieën ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’, Beauty Salon van het Jaar’, alsmede de winnaar van de ‘Publieksprijs 2011’. Deze laatste categorie werd toegevoegd in samenwerking met Sanoma Media en de magazines Grazia, Marie Claire en het online portaal Style Today. Voor de editie van 2012 is een vierde categorie toegevoegd, te weten de ‘Newcomer Award’, speciaal voor aankomend talent dat nog niet langer dan twee jaar in de branche werkzaam is.

Een strenge beoordeling op zowel professioneel vakmanschap als zakelijke vaardigheden

De organisatie van de Beauty Award vindt naast het professionele vakmanschap, de zakelijke vaardigheden van het vak evenzo belangrijk. Dit betekent dat de Beauty Award niet alleen een award is ten aanzien van theoretische- en praktijkgerichte vakkennis in de professionele schoonheidsbranche, maar dat deze tevens diverse zakelijke criteria zoals PR, marketing, presentatie en effectieve commercie aan de kaak stelt.

Nieuwe juryrondes vanaf 10 november a.s. o.l.v. een professionele vakjury

Op 10 november 2011 start de eerste juryronde, waarna vervolgens op 15 december de genomineerden bekend zullen worden gemaakt De tweede juryronde vindt dan plaats op 16 januari 2012. Deze keer bestaat de professionele vakjury uit….

  1. Juryvoorzitter, expertise business, strategie en marketing:

Richard Koffijberg, ondernemer, winnaar Global Business Award kappersbranche, business coach voor de beautybranche

  1. Expertise communicatie en promotie:

Nancy Carolus, PR- manager bij Sanoma Media.

  1. Expertise commercie en personeelbeleid:

Yvon Drop, trainer sales & personeel

  1. Expertise vakkennis en opleiding:

Helga Wouterse, winnares Beauty Salon van het Jaar 2010 en Schoonheidsspecialist van het jaar 2001.

Spectaculair finalefeest op maandag 12 maart 2012 in… Studio 21 te Hilversum!

De Beauty Award blijkt ieder jaar opnieuw een zeer gewilde wedstrijd te zijn! Voor deze derde editie ontving de organisatie dan ook nog meer aanmeldingen dan de voorgaande jaren! Het evenement kent ieder jaar een aanzienlijke groei. Deze groei vraagt om een spectaculaire locatie voor het finalefeest van de editie van 2012. Op maandag 12 maart 2012 zal de finale van dit unieke evenement daarom dit keer worden gehouden in… Studio 21 te Hilversum!

Meer informatie:

De ´Beauty Award´ is een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek ter bevordering van het professionele imago en dito kernwaarden van de schoonheidsbranche.

Voor meer informatie is er de website www.beauty-award.nl

 

Lees ook:Babassu Skin & Spa, Leiden is genomineerd voor de Beauty Awards
Lees ook:Genomineerden Beauty Awards 2012 bekend!
Lees ook:Wie maken er kans op een Beauty Award 2013?
Lees ook:Aftellen naar… De Beauty Award
Lees ook:Wie zijn de beste ‘mooimakers’ van ons land?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>