Hoge hakken straks verboden…

Hou je van hoge hakken? Dan zou ik maar geen vakantie naar Griekenland meer boeken! Je Manolo Blahniks, Diors of Guess stiletto’s zijn het bekijken waard, maar in Griekenland willen ze ze verbieden. Hoge hakken schijnen namelijk een gevaar te vormen voor de vele historische gebouwen die dit culturele land herbergt. Ze beschadigen namelijk de eyecandy marmeren vloeren en dat vinden de Grieken geen pretje! Om die reden willen de feta-fans een verbod op hakken in oude gebouwen. Niet alléén hakken, maar ook kauwgom én drank zullen het moeten ontgelden als het aan de Grieken ligt.

Wie van plan is deze regels aan haar hak te lappen, zal in de toekomst óf een bon óf een pittige straf krijgen. Men is op dit idee gekomen bij constatering van beschadiging van de vele vloeren van historische gebouwen. Bovendien werd bij een schoonmaakactie maar liefst 27 kilo platgetrapte kauwgom van de vloer in het Akropolis verwijderd. Wat een klus! En hakken thuislaten dus! Sneakers zijn eigenlijk ook veel liever voor je voeten tijdens culturele uitstapjes….

bron: nu.nl

Lees ook:Test je stiletto capaciteit
Lees ook:Hoge hakken zijn niet meer hip
Lees ook:Heb jij een hoge hakken loop workshop nodig?
Lees ook:Kauw jezelf slank met groene thee
Lees ook:Rituals verwent de sterren in Hollywood

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hoge hakken straks verboden…

  1. LuNa

    Wie gaat er met zulke hakken toch dat soort oudheden bekijken..ik zie ze niet hoor!!

      /   Reply  / 
  2. Annemarie de Koning

    Sneakers zijn dan wel het uiterste alternatief. Er zijn vast genoeg schoenen die er behoorlijk uitzien en vloeren niet beschadigen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>