Rituals verwent de sterren in Hollywood

Alles van Rituals is heerlijk ! I love it !

Helaas ben ik geen Hollywoodster….zij krijgen namelijk met kerst een verwenpakket van het Nederlandse cosmeticamerk Rituals. Sarah Jessica Parker, Heidi Klum, Victoria Beckham, Fergie, Paris Hilton, Halle Berry, Justin Timberlake en nog vele vele vele andere celebs vieren dit jaar kerst met Rituals.

De sterren worden elk jaar verwend met een over the top Christmas gift basket. Een jaarlijks terugkerend ritueel, waarbij slechts de happy few kans krijgen hun merk bij de sterren onder de aandacht te kunnen brengen. Deze kerst is de beurt aan Rituals. Dit jaar zullen de badkamers van de celebs opgefleurd worden met heerlijke Rituals beauty musthaves. Wat een feest !

Lees ook:Win een een Laughing Buddha gift set t.w.v. €104,50
Lees ook:Rituals bij de Oscars
Lees ook:Zo sexy vieren de sterren kerst
Lees ook:Rituals verlegt haar grenzen
Lees ook:Je krijgt de kerstgroetjes van Cristiano Ronaldo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>