Win een een Laughing Buddha gift set t.w.v. €104,50

 

Rituals geeft een moderne twist aan een eeuwenoud ritueel; een undercover Laughing Buddha is tussen de mensen gezet, wachtend op de tram naar werk, om ze een glimlach te bezorgen wanneer ze dat niet verwachten maar wel nodig hebben.

De lachende buddha leefde duizenden jaren geleden in China. Met zijn legendarische glimlach bracht deze beroemde monnik geluk en voorspoed onder de mensen. Al eeuwenlang is het ritueel van wrijven over de buik van Buddha een symbool voor geluk. Dit heeft Rituals Cosmetics geïnspireerd om producten te ontwikkelen voor dagelijks gebruik die ingrediënten bevatten die een gevoel van optimisme, geluk en blijdschap met zich meebrengen. Rituals’ nieuwe Laughing Buddha body care collectie omvat acht energieke producten, rijk gevuld met verkwikkende citrusvruchten.

Rituals start op maandag 3 juni een social media campagne: What makes you smile. Iedereen kan geluk en een glimlach delen met vrienden door het uploaden van een foto die je laat lachen. Deelnemers maken kans op een Laughing Buddha gift set t.w.v. €104,50. De actie loopt tot en met zondag 16 juni 2013.

Lees ook:Fortune Oil & Good Luck Scrub
Lees ook:Let’s take a ‘Sakura Scrub Experience’
Lees ook:Rituals verwent de sterren in Hollywood
Lees ook:Heerlijk geurtje voor in je bolide
Lees ook:Beleef Wereld Yoga Dag op zijn Rituals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>