Zo sexy vieren de sterren kerst

Adriana Lima – source Instagram

Kerst is de tijd van gezelligheid, heerlijk eten, familie, vrienden, mooie kleden en sexiness. De kerstkiekjes van de sterren zijn stuk voor stuk super hot. Mariah Carey is er afgelopen week mee begonnen. Zij poseerde halfnaakt voor een boom van een christmasthree.

Maar ook het outfitje van Yolanthe is super sensueel. Haar japon valt als een tweede huid om haar perfect afgetrainde lichaam. Sylvie Meis schittert in een sexy rode dress. Deze kleur staat haar werkelijk fantastisch. Doutzen is eveneens in het rood gekleed, alleen geen jurk, maar een stijlvolle body van Hunkenmoller, je weet wel dat merk waar Sylvie eerst het gezicht van was. Fotomodel Adriana Lima pakt helemaal lekker uit, zij steelt de show in een super sexy setje compleet met sluier en rode pumps.

Deze kerst is het niet alleen een merry christmas, maar dus ook een S E X Y christmas!

 

 

 

 

Lees ook:Sylvie showt haar kerstballen
Lees ook:Marc Jacobs in zee met Adriana Lima
Lees ook:Welk kerst-type ben jij? Doe de quiz!
Lees ook:Rituals verwent de sterren in Hollywood
Lees ook:Wimpers als Adriana Lima

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>