Welk kerst-type ben jij? Doe de quiz!

Christmas is magic! Als we aan kerst denken, denken we aan: eten, feest, liefde, kneuterigheid, familie, vrienden, kerstkaarten, foute kersttruien, nieuwe geuren, mooie nagels, prachtig haar, een kerstboom, een versierd huis, veel lichtjes, kerstsongs, kersstol, wijn, veel wijn, rode wijn, glühwein, likeurtjes, kaasjes, kerstbonbons, rode en groene M&M’s, Netflix, onesies, geurkaarsen en noem maar op.

Maar hoe beleef jij de kerst? Wat voor een kersttype ben jij?

1. Hoe ziet jouw huis eruit tijdens kerst?

A. Helemaal over de top! Ik begin in november al met versieren. Er staat een kerstboom, we hebben kerststukken, veel lichtjes, kerststerren en zelfs christmas quotes op onze ramen geschreven.

B. Er staat een gezellige kerstboom en op tafel een zelfgemaakt kerststuk

C. Alleen één Led kerstverlichting aan de muur. Strak design, geen kitsch!

D. Hetzelfde als met Sinterklaas en Pasen. Hetzelfde zoals mijn huis er altijd uit ziet. Zonder opsmuk, want daar hou ik niet van!

2. Welk kerstnummer kun jij luidkeels mee bleren?

A. Last Christmas - Wham

B. All I want for Christmas is You – Mariah Carey

C. Do They Know It’s Christmas - Band Aid

D. Schei uit met me!

3. Stuur jij nog kerstkaarten?

A. Jazeker. Ik hou ook bij van wie ik ze ontvang.

B. Ja maar dan wel digitaal

C. Soms wel, soms niet. Hangt van mijn gemoedstoestand af en die verschilt per jaar.

D. Nee hoor, geen denken aan!

4. Wat doe je met kerst?

A. Eten, drinken, eten, drinken, eten, drinken, eten, drinken. Kerstmuziek luisteren, spelletjes en kerstfilms kijken.

B. We hebben wat etentjes her en der.

C. Relaxen en een dag met de familie eten en drinken.

D. Dan ga ik lekker sporten! #fitwithchristmas

5. Hoe zie jij eruit tijdens de kerstdagen?

A. In aanloop naar de kerstdagen toe draag ik verschillende (foute) kersttruien. Op de dagen zelf ben ik verzorgd van top tot teen. Ik draag een chique jurk of een pantalon met mooi topje en colbertje.

B. Met kerst draag ik sowieso iets nieuws. Ik vind het heerlijk om daarvoor uitgebreid te gaan shoppen!

C. Gewoon makkelijke, maar wel nette kleding. Hoeft niet persé nieuw te zijn.

D. Geen idee, daar hou ik me niet mee bezig joh! Misschien een bikni, het liefst ben ik met de kerst niet thuis.

6. Waar denk je aan bij het woord ‘kerstvakantie’? 

A. Kerstbomen, sneeuw, feest en veel eten

B. Een paar vrije dagen die we gezellig met vrienden en familie doorbrengen

C. Rust en Netflix

D. Aan een ver oord, Jamaica of Aruba

7. Wanneer jouw partner gevraagd wordt om verkleed als Rudolph the Red-Nosed Reindeer naar een feestje te komen, wat voor een outfit zou jij dan voor hem uitzoeken?

A. Een klassiek rendier Rudolf kostuum

B. Een “chill” rendier onesie

C. Hahahahaha, ik zou een Rudolf Kini voor hem bestellen (gespot bij bol.com) 

D. Volgende vraag graag.

8. Met welke geur kunnen ze jou uitzinnig blij maken onder de kerstboom? 

A. Marc Jacobs Divine Decadence

B. 1 MILLION Eau de Toilette - Paco Rabanne

C.  Oriflame My Destiny Eau de Parfum

D. Doe mij maar A, B en C graag !

9. Welke rol neem jij op je tijdens de kerstdagen?

A. Je bent de perfecte gastvrouw in alle opzichten. Je zorgt voor het eten, de muziek en de sfeer.

B. Je trekt een mooie partydress aan en maakt er het beste van.

C. Je gedraagt je zoals dat tijdens de feestdagen van eenieder wordt verwacht. Gezellig en sociaal.

D. Geen rol, ik rol me er door heen, maar trek me verder nergens van aan.

10. Wanneer zou jij de kerstman echt lekker vinden? 

A. De kerstman is niet bedoeld om lekker te vinden, duh

B. Als hij wat atletischer gebouwd was

C. Een santa die iets weg heeft van Brad Pitt of Ryan Gosling lijkt me wel wat

D. Jared Leto lijkt me cool als Santa

De uitslag:

Overwegend A: 

Je bent een kerstfan van het eerste uur 

December is jouw maandje en kerst is jouw ding. Elk jaar maak jij er weer het beste van en staan jouw kerstfeestjes garant voor veel spektakel, heerlijk eten en drinken en veel gezelligheid. Ook zie je er alle dagen fantastisch uit. Je glittert, glanst en shined. De kerstballen zijn bijna jaloers op je

Overwegend B: 

Je bent het hulpje van de kerstman

Kerst hoort erbij, net zoals verjaardagen. Elk jaar geniet je van de feestdagen. Je draagt je steentje bij aan het verzorgen van heerlijke diners en maakt je nergens druk om.

Overwegend C:

Je bent een stille genieter

Je geeft niet superveel om deze feestdagen, maar je haat ze ook niet. Het fijnst aan dit alles is dat je vooral lekker vrij bent, dat je kunt ontspannen en Netflixen. Zelf een kerstdiner organiseren is niet je ding, maar als je er voor eentje uitgenodigd wordt, ga je misschien wel even langs. Hangt helemaal van je mood af.

Overwegend D:

Je bent Anti-kerst

Kerst bleh! Hou op met me! Ik heb er echt niks mee. Het is zo nep en commercieel. Ik doe altijd aardig tegen mijn vrienden en familie, daar hoeft het geen kerst voor te zijn. Het liefst breng ik dit soort dagen elders door. Aruba, Jamaica, Miami… als de zon er maar bij is! Als dat niet lukt, blijf ik lekker thuis, bestel ik sushi of pizza en kijk ik mijn favoriete series.

 

 

 

Lees ook:Zo sexy vieren de sterren kerst
Lees ook:Na de kerst voel ik me zooooo…. opgeblazen!!
Lees ook:Rituals verwent de sterren in Hollywood
Lees ook:Sylvie showt haar kerstballen
Lees ook:Joejoe stay skinny ook met de feestdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>