Heb jij een hoge hakken loop workshop nodig?

Het is absoluut ludiek te noemen dat twee meiden uit Noord-Holland workshops organiseren waarin je bloedserieus op hoge hakken leert lopen. Hoe ongezond het ook moge zijn, high heels zijn en blijven sexy rekwisieten om je verschijning mee op te pimpen.

In Het Parool Feestmagazine van deze zaterdag staat een artikel over Nienke van Maris (winnares van de verkiezing Hakkendraagster van het jaar 2007) en sportinstructrice Eline Ploeger die samen op 10 december en 17 december in Badhoevedorp een workout High Heels geven.

We geven alvast een paar geheimen prijs: enkels goed afrollen, niet te grote stappen nemen, op een denkbeeldige lijn lopen en de voeten een beetje uitdraaien. Garanties voor de beste en hopelijk meest stevige loop. Dat je na 20 jaar op hakken lopen ook grote garantie hebben op het ontwikkelen van een Hallux Falgus, zo’n knobbel aan de zijkant van je grote teen, laten we maar even buiten beschouwing.

Aanmelden gaat via http://www.highheelworkout.nl

Lees ook:Kim Feenstra snapt het, nooit meer zere voeten!
Lees ook:Test je stiletto capaciteit
Lees ook:Hoge hakken zijn niet meer hip
Lees ook:Pijnloze voeten tijdens de feestdagen met Scholl Party Feet
Lees ook:Compeed stunt met hakonvriendelijk stedenonderzoek

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Heb jij een hoge hakken loop workshop nodig?

 1. High Heel Workout

  Hallo,

  Het klopt inderdaad dat we deze ludieke workout opgezet hebben. Onze website is echter http://www.highheelworkout.nl.

  Hopelijk tot ziens!!!

  Groetjes,

  Nienke van Maris, High Heel Workout

    /   Reply  / 
  1. Bureau Monique Lindeboom Auteur

   hoi dames, dank voor de opmerkzaamheid, ik heb het onmiddellijk aangepast. veel succes met de workshop. jammer dat het nu fout in het Parool staat he.

     /   Reply  / 
 2. LuNa

  Ok, wat een leuke tip. Ik kan zelfs rennen op mijn highheels…niet te vaak hoor maar als mijn kind ineens wegrend kan ik erachter aan ondanks mijn hakhoogte…haha, wel leuk om even te melden dacht ik zo!!

    /   Reply  / 
  1. Bureau Monique Lindeboom Auteur

   mijn highs zijn gemiddeld niet hoger dan 7 cm, heb 1 paar van 10 centimeter maar na een avond erop gelopen te hebben kan ik mijn voetbotjes bij elkaar vegen….:-)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>