Test je stiletto capaciteit

In Santé las ik deze week een handige truuc om te testen of je geschikt bent voor het dragen van killer heels. Het schijnt namelijk niet alleen van oefening, maar ook van aanleg af te hangen. Het gaat als volgt:

Ga met blote voeten op een stoel zitten en steek je benen recht voor je uit. Laat je voeten ontspannen hangen. Focus nu op je tenen. Wijzen ze omhoog? Dan kun je het beter bij ballerina’s en gympen houden, want dan ben je niet gemaakt voor hakken. Wijzen ze schuin naar voren? Je kunt met hakken overweg, mits ze niet al te hoog zijn. Als je voeten bijna plat naar voren liggen, dan ben je eigenlijk al met hakken en al ter wereld gekomen, want dan kun je overweg met de hoogste, dunste én gevaarlijkste stiletto’s.

Lees ook:Yoga je ook ff mee?
Lees ook:Hoge hakken straks verboden…
Lees ook:Je voeten opereren kan gevaarlijk zijn
Lees ook:Hoge hakken zijn niet meer hip
Lees ook:Zo gebruik je een diffuser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>