Uitslag binnen/buitenmens onderzoek

Buitenmensen worden door Nederlanders gezien als ‘sportieve mensen met rode koontjes’. Binnenmensen worden gekenmerkt door een grauw snoetje en eeuwige sloffen. Dit blijkt uit het Binnenmens Buitenmens onderzoek, uitgevoerd door huidverzorgingsmerk Vaseline.

Ook bleek uit het onderzoek dat 61procent van de Nederlanders hun huid wel verzorgt, maar weet dat ze te weinig hieraan doet. Zo’n 16 procent denkt er wel aan, maar verzorgt haar huid niet. En 12 procent denkt niet aan hun huid en vertikt het om ook maar iets aan huidverzorging te doen. Gelukkig is 1 op de 10 Nederlanders wel erg lief voor haar huid en doet er alles aan om deze zo zorgvuldig als mogelijk te verzorgen.

Verder blijkt dat 40 procent van de vrouwen en 25 procent van de mannen een (zeer) droge huid heeft. Je huid kan droog worden door plotselinge overgangen van kou naar warmte, hierdoor krijgt zie niet de kans om te herstellen. Je kan je huid een handje helpen door haar dagelijks goed te verzorgen. Je begrijpt wel dat Vaseline haar nieuwe lijn Intensive Rescue als alternatief aanbiedt. Het is een fijne lijn die speciaal is ontwikkeld om de droge huid te beschermen en te voeden.

Lees ook:Nederlandse man geeft niks om zijn uiterlijk
Lees ook:Is een Crème beter dan Botox?
Lees ook:Vaseline zoekt donkere vrouwen
Lees ook:Plantaardig witgoud geeft je een perzikhuidje
Lees ook:Witte glimlach ongewenst?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>