Plantaardig witgoud geeft je een perzikhuidje

Het geheim van de nieuwe lijn Nutrive Vegetal van Yves Rocher blijkt ‘Essenextract’ te zijn. Essenextract wat is dat, hoor ik je denken… 

Dat dacht ik ook toen ik het voor het eerst hoorde, maar het blijkt dus een geheim wapen tegen de droge huid te zijn en het betreft een plantensap uit Sicilië. Ze noemen het ook wel plantaardig witgoud wordt genoemd. Volgens Yves Rocher is het een voedingsbommetje voor de huid en daarom hebben ze een prachtige huidverzorgingslijn ontwikkeld, speciaal voor de droge huid.

 Waaruit bestaat de  Nutrive Vegetal lijn?

Ze hebben meerdere producten waaronder reinigingsproducten voor je huid met daarin een fluweelzachte hydraterende reinigingsgel (6,90 euro) om je gezicht mee te reinigen met water en zonder zeep zonder dat deze uitdroogt, ook is er een fluweelzachte lotion (4,90 euro) die je huid mild reinigt en tegelijkertijd verkwikt en een glans geeft, verder is er een fluweelzachte milk (4,90 euro) die je huid perfect reinigt en een comfortabel gevoel geeft.

Na de reiniging wil je je huid uiteraard verzorgen en dat kan met de volgende Nutrive Vegetal producten te weten de   24-uurs voedende verzorging (6,90 euro)  die je huid intensief voedt en minder trekkerig laat aanvoelen, het herstellende crememasker (7,50 euro)  en geloof me dit is echt zo’n fijn masker, want er zit naast het essensapextract ook macademia-olie in en dit masker geeft je huid echt een fluweelzacht gevoel. Na gebruik voelde mijn huid als een baby/perzikhuidje aan. I  ♥ it big time!! Voor de nacht is er een intensief voedende balsem-nacht (7,50 euro) , dit zeer voedende verzorgingsproduct gaat de hele nacht aan de slag met je droge huid en zorgt ervoor dat zij optimaal herstelt. Je huid wordt hierdoor ‘s nachts vijf keer beter gevoed.

Conclusie:

De lijn is fijn, doet wat het belooft en is echt betaalbaar. Je hebt de hele lijn bij elkaar voor 36,20 euro. Dat is nog eens te doen!

Lees ook:Hoogstandje op het gebied van anti-aging
Lees ook:Haal de zomer terug!
Lees ook:Verfris je huid met een Cocos Mint Masker
Lees ook:Geef een stralende huid cadeau
Lees ook:Pel je mooi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>