Vaseline zoekt donkere vrouwen

Vaseline is op zoek naar de "mooiste" donkere huid van Nederland. Het merk introduceerde onlangs een nieuwe verzorgingslijn voor de donkere huid; Vaseline Cacaoboter. In het kader hiervan zoekt Vaseline vanaf 2 april op mannen en vrouwen die graag hun donkere huid in een glansrol zien. Via www.vaseline.nl kan iedereen met een donkere huid vertellen waarom zijn of haar huid bijzonder is. De mooiste verhalen worden beloond met een professionele fotoreportage van topfotografe Patricia Steur in het blad esta.

 

 

Om mensen te werven voor de verkiezing heeft Vaseline een team van donkere ‘living statues' die op diverse plekken in Nederland te zien zal zijn. Allereerst op woensdagmiddag 2 april op het Bijlmerplein te Amsterdam. Vervolgens zullen de living statues op 9 april Rotterdam aandoen en op 16 april neerstrijken in Eindhoven.

Om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen, start Vaseline met een grootschalige oproep via radio en internet. Iedereen die zijn verhaal kwijt wil over wat zijn donkere huid voor hem betekent, kan naar http://www.vaseline.nl/. Meedoen kan tot en met 9 mei. Een deskundige jury zal op 15 mei de 5 finalisten bekendmaken die alle vijf gefotografeerd worden door Patricia Steur. De fotoreportage komt in het blad esta.

Over de donkere huid

Het bijzondere aan de donkere huid is dat ze van nature een prachtige glans heeft, maar deze huid kan ook snel droog, ruw en dof worden. Om deze huid zo goed mogelijk te verzorgen heeft Vaseline cacaoboter producten ontwikkeld speciaal voor de donkere huid. Deze geven de huid haar natuurlijke glans terug. De nieuwe Vaseline Cacaoboter producten bestaan uit een body lotion, een body oil en body butter.

Lees ook:Filmpje: Vaseline werft donkere huiden op straat
Lees ook:Vaseline blijkt zo universeel…
Lees ook:Musthave voor chocolade-addicts!
Lees ook:Uitslag binnen/buitenmens onderzoek
Lees ook:47% van de vrouwen is niet blij met haar body

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vaseline zoekt donkere vrouwen

 1. melisse.correa

  Graag wil ik hier op reageren.
  Ik wil mij graag aanmeden, meedingen met Vaseline zoekt donkere vrouwen.
  Maak ik kans?
  Hoe kan ik mij aanmelden
  gr. melisse

    /   Reply  / 
 2. redactie, monique

  @melisse, als je het stuk leest, zie je vanzelf dat er ook verwijzingen in de tekst staan, zoals naar de website van vaseline, het enige wat je hoeft te doen is daarop te likken met je rechter muistoets…en dan wijst het zich verder wel weer op die website van vaseline

    /   Reply  / 
 3. andromeda

  ik wil graag meedoen aan deze competitie omdat ik zelf weet hoe goed vaseline is voor mijn huid ik straal als een parel met vaseline
  ben nooit droog heb altijd een sprankelende huid als een pas geboren baby dus hopelijk kan ik meedoen
  gr andromeda

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>