Witte glimlach ongewenst?

Nederlanders hechten minder waarde aan een witte glimlach dan Belgen: 30 procent van de Belgen vindt het belangrijk dat een tandpasta een witmakende werking heeft, tegenover 16 procent van de Nederlanders. Belgen (34 procent) gebruiken dan ook vaker een whitening-tandpasta dan Nederlanders (24 procent). Dat blijkt uit recent representatief onderzoek[1] naar poetsgedrag in Nederland en België, afgenomen door DirectResearch.nl.

Het onderzoek toont ook aan dat 36 procent van de ondervraagden geen whitening–tandpasta gebruikt, uit bezorgdheid dat whitening-tandpasta slecht is voor de tanden of het tandglazuur. Een kleiner deel (14 procent) gelooft helemaal niet dat whitening-tandpasta’s werken. Uit deze gegevens blijkt dat mensen niet goed op de hoogte zijn van de precieze werking van whitening-tandpasta.
 
Poetsweetjes: 49% van de Nederlanders én Belgen heeft behoefte aan wittere tanden.
54% van de Belgen poetst direct na de maaltijd, terwijl 65% van de Nederlanders een uur of langer wacht.

Hoe werkt whitening?
De meeste whitening-tandpasta’s brengen de natuurlijke witheid van de tanden terug. Die bleken je tanden dus niet, zoals soms gedacht wordt, maar bevatten microdeeltjes die het makkelijker maken om de gelige aanslag van voedingsmiddelen, zoals koffie en rode wijn, te verwijderen. De microdeeltjes in whitening-tandpasta’s doorbreken de hechting van de aanslag aan het glazuur, zodat je die makkelijk kunt wegpoetsen.

Aquafresh Whitening
Aquafresh heeft haar whitening-tandpasta’s vernieuwd. De nieuwe formule bevat fijne microdeeltjes die je tanden op een zachte manier reinigen en glad maken. Bovendien brengen ze een beschermend laagje aan op de buitenste laag van het glazuur. Hierdoor behouden je tanden langer[2] hun stralend witte glans, en blijft jouw glimlach stralend wit.
 
Het nieuwe whitening-assortiment bestaat uit drie varianten: Aquafresh Intense White maakt de tanden tot 50 procent witter.[2] Aquafresh Whitening + Complete Care beschermt tegen plakvorming, voor witte tanden én gezond tandvlees. De formule van Aquafresh White + Shine resulteert in al in één week tijd in zichtbaar gladdere tanden die meer glanzen.[2]
 
Over Aquafresh
Onderzoek en innovatie staan bij Aquafresh hoog in het vaandel. Aquafresh, sinds 1975 op de Nederlandse markt, streeft ernaar de algemene mondgezondheid te bevorderen en voortdurend nieuwe producten te ontwikkelen. Aquafresh is een merk van GlaxoSmithKline Consumer Healthcare.
 
 
1 Representatief onderzoek naar gebitsverzorging onder ruim 1.000 Nederlanders en Belgen van 18 jaar en ouder, uitgevoerd door DirectResearch in opdracht van Aquafresh.
2 Bij regelmatig poetsen, in vergelijking met Aquafresh 3-voudige Bescherming/Freshmint

Lees ook:Lach verslaat kapsel bij eerste indruk
Lees ook:Tandpastafrisse Lieke
Lees ook:Ze beloven: 5x wittere lach in zes weken
Lees ook:Wit, witter, witst! Smile :)
Lees ook:12 uur lang smintjesfris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>