Musthave deze herfst: rode lipstick!

Net zoals de mode zich herhaalt, geldt dit ook voor make-up trends. Bij de modeshows met najaarsmode viel me direct op dat de rode lippen wéér terug van weggeweest zijn. Alléén zijn ze deze herfst en winter niet alleen knalrood ingekleurd, maar glanzen je lippen ook als opgepoetste diamanten. Wanneer je besluit aan deze trend mee te gaan doen, raad ik je aan je in de winkel te laten

adviseren welke kleur rode lipstick/gloss het beste bij jouw huidskleur past. Als je de kleuren test, loop er dan ook even mee naar buiten om te kijken hoe het bij daglicht staat. Clinique, Chanel, Dior, Helena Rubinstein en M.A.C hebben de komende seizoenen sowieso meerdere goede rode musthaves voor je in petto.

Lees ook:Topfoundation
Lees ook:Instant glamorous rode lippen met de ‘Power of Red’
Lees ook:Lipstick mag weer!
Lees ook:Lipstick met antioxidanten & amandelolie
Lees ook:Lekker glosje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>