Lipstick mag weer!

De laatste jaren Jaren leken we alleen nog maar gloss op onze lippen te dragen. Enig, alleen jammer dat het goedje nogal eens aan je haren wil plakken als je er mee in de wind loopt. Goed beautynieuws nu, want anno 2009 is de oeroude vertrouwde lipstick terug van weggeweest . Modellen op de catwalk zijn gespot met opvallende kleuren als cognacbruin, leverkleurig, oranjeroze en knalrood. Sexy as hell! Ook jij kunt er goed uit zien met lipstick. Trakteer jezelf op een paar flitsende tinten en ga direct aan de slag:

1. Breng wat foundation en poeder over je lippen als basis aan, zo blijft je lipstick beter en langer zitten.

2. Accentueer met een potlood in dezelfde kleur als je lipstick de vorm van je mond of verbeter deze daar waar nodig. Correcties mogen maximaal 1 millimeter buiten of binnen de natuurlijke liplijn vallen.

3. Breng met een penseeltje of met de lipstick zelf een eerste laagje aan en hap daarna af met een tissue.

4. Breng een tweede dunne laag aan.

Tip : Lipstick houdt langer als vlak voor het drinken de lippen even licht met de tong bevochtigd worden.

Lees ook:Maatje voor je lipstick
Lees ook:Lijm voor je lipstick
Lees ook:Ouderwets inkleuren met stiften :-)
Lees ook:Lipstick met antioxidanten & amandelolie
Lees ook:Paneltest: de ultieme rode lipstick

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>