Topfoundation

Op zoek naar een foundation die precies past bij jouw huidskleur? Met de nieuwe Etos Colour Adapt foundation heb je hem in huis! Deze licht dekkende foundation smelt samen met de persoonlijke teint van je huid, waardoor hij licht aanvoelt en tegelijkertijd je huid egaliseert. De beschermende SPF factor 15 houdt schadelijke UV-stralen tegen, zodat je huid mooi soepel en jong blijft. Breng het aan als basis na je dagcrème, voor een natuurlijke en gelijkmatige look. Met het handige pompje doseer je eenvoudig en hygiënisch de juiste hoeveelheid. De Etos Colour Adapt foundation is verkrijgbaar bij Etos voor €5.99.

Perfecte kleurdekking
Foundation is voor veel vrouwen een belangrijke basis voor hun dagelijkse make-up. Voor een natuurlijk effect moet de foundation zo dicht mogelijk bij de kleur van de huid liggen. De Etos Colour Adapt foundation maakt dit gemakkelijk, de foundation past zich aan jouw unieke huidskleur aan én is verkrijgbaar in vier kleuren. Om jouw huidskleur precies te evenaren test je de foundation het beste in het daglicht en op je kaaklijn, dichtbij je hals.

Voor iedere dag
Voor dagelijks gebruik begin je met een hydraterende dagcrème, die aansluit bij jouw huidtype. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid foundation aan met een kwast of een sponsje. Werk tot slot de plekjes op je gezicht bij die iets meer dekking kunnen gebruiken en sluit af met een beetje poeder. Zo blijft jouw huid de hele dag door mooi egaal.

Actie: van 29 oktober tot en met 11 november is Etos Colour Adapt foundation verkrijgbaar met 25% korting, dus voor €4.49.

Lees ook:Hulde voor de Etos BB cream
Lees ook:Welkom fluwelen snoetje
Lees ook:Best Foundation For Ever
Lees ook:Met een lekker bruin koppie de winter door
Lees ook:Betaalbare fijne BB Compact Cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>