Instant glamorous rode lippen met de ‘Power of Red’

Wanneer je je lippen passioneel rood kleurt, wil je natuurlijk wel de kleur rood die bij jou matcht. En als je dan toch zo’n statement met je mond maakt, moet de lipstick natuurlijk ook perfect blijven zitten! Logisch. Heel fijn in het gebruik zijn Max Factor’s Power of Red Lipfinity lipsticks.Max Factor wil dat alle vrouwen zich zelfverzekerd en glamorous kunnen voelen met behulp van hun make-up. Max Factor’s  Global Ambassador, Marilyn Monroe, zei het al: “Wanting to be someone else is a waste of the person you are.”

Max Factor wil  vrouwen aanmoedigen om hun sterke kanten te benadrukken, waardoor ze net dat beetje extra van zichzélfdurven te laten  zien. Be more you!

De kleur rood wordt geassocieerd met kracht, motivatie en passie; dé eigenschappen voor sterke, glamorous vrouwen. De Max  Factor ‘Power of Red’ Lipfinity Collectie biedt dus bij uitstek de mogelijkheid voor vrouwen om zich zelfverzekerd en glamorous  te voelen en hun sterke kanten te benadrukken door de kleur rood (tint én finish) te kiezen die het beste bij hen past, of dat nu  een gewaagde statement of een zachte kleur is.

Met 36 kleuren, waarvan wel meer dan 10 verschillende rood tinten in 3 verschillende soorten finishes,presenteert Max Factor
de ultieme lipstick kit die bij iedere vrouw voor een glamourtransformatie zorgt!

8 uur lang sexy lippen! Lipfinity Long Lasting Lipstick

Een long lasting lipstick in prachtige kleuren met een rijke, roomachtige finish. De Lipfinity Long Lasting Lipstick voedt je lippen
en geeft een fluweelzacht gevoel tot wel 8 uur lang.

Met de drie nieuwe rode kleuren creëer je in een handomdraai een echte  catwalk-look:

• #23 Sienna: een mooie burnt rose, kleur voor een moderne glamour lip
look;
• #53 Garnet: een diepe, roze/rode kleur, voor een echte liptransformatie;
• #66 Scarlet: simpel, elegant en iconisch voor een klassieke rode kleur.

Lipfinity 2 step Lip Colour  

Jaren geleden al veroverde Max Factor de wereld metLipfinity. Een formule, bestaande uit  twee stappen, die je lippen een rijke, intense kleur geeft die tot 24 uur blijft zitten.  De prachtige kleuren in combinatie met de voedende top coat die je lippen glans geeft,  zorgen ervoor dat Lipfinity een must have is voor ieder make-up tasje.

Lipfinity colour & gloss 

Met deze innovatieve tweezijdige lipstick geef je je lippen een mooie, diepe kleur én glans voor een eye-catching look die tot wel  10 uur blijft zitten*.  De base coat zorgt voor kleurrijke lowlights, terwijl de gekleurde glanzende top coat licht reflecterende ingrediënten bevat voor  een super glossy finish.

Bij de drogist 

Met de Max Factor ‘Power of Red’ Lipfinity Collectie kan iedere vrouw de rode kleur én finish vinden die haar sterke punten
benadrukt en zo haar ultieme glamourlook creëren. De drie nieuwe kleuren van de Max Factor ‘Power of Red’ Lipfinity
Collectie zijn verkrijgbaar bijalle drogisterijen voor € 15,99*.

Lees ook:Stop! Red lips zijn dé trend
Lees ook:Mooi rood is sexy
Lees ook:Ideaal, een marker voor je mond
Lees ook:Mét een kus van Kate Moss…amazing dé Lasting Finish Lipsticks!
Lees ook:Getest: lipbalm ‘#710 Drive Me Nude’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>