Sneller afvallen, minder pijntjes

MilonDe Miloncirkel is een doordachte combinatie van zes volautomatische krachttoestellen en tweemaal vier minuten conditietraining. In 35 minuten verricht je een complete training waarbij je alle spiergroepen gebruikt.Een chipkaart is de intelligente sleutel van de cirkel. Hiermee worden alle fitnessapparaten automatisch ingesteld op jouw lichaam en niveau. Zo kun je supersnel wisselen van toestel en hou je er flink de vaart in.

Je vordert snel, elke training kun je meer aan, dat geeft veel voldoening. De vooruitgang wordt via de chipkaart grafisch weergegeven op een beeldscherm. Je daagt jezelf uit, dat motiveert enorm. Steeds meer vooraanstaande fitnesscentra in Nederland zijn uitgerust met de Miloncirkel. De teller staat al op tachtig, verspreidt over het hele land.

Excentrisch trainen

De Miloncirkel is gericht op excentrisch trainen. De toestellen geven in het terugkeren meer weerstand dan je wegdrukt. Elke beweging doet ertoe. Hierdoor realiseer je vijftien keer meer resultaat in de helft van de tijd. Je verstevigt je spieren in rap tempo en je stofwisseling krijgt een flinke impuls. Zesmaal trainen per maand is voldoende, achtmaal per maand ideaal.

Sneller afvallen, minder pijntjes

Door de verhoogde stofwisseling die ook nog eens veel langer duurt, verbrand je meer calorieën. Combineer je dat met een gezond eetpatroon dan val je sneller af. Omdat je werkt aan de opbouw van je spieren krijg je een beter figuur. Mensen die last hebben van schouders, armen, rug of benen ervaren dat een goede basiskracht pijntjes vermindert of zelfs doet verdwijnen. Je slaapt beter en je voelt je fitter. Je komt letterlijk en figuurlijk weer in vorm.

Informatie

Een proefles biedt de mogelijkheid om gratis kennis te maken met de Miloncirkel. Op Miloncirkel.com vind je alle Miloncirkels bij je in de buurt. Kijk ook eens op Facebook/Milon.

Lees ook:Train je spieren en val af
Lees ook:Binnen 12 minuten slank en fit
Lees ook:Een goude oude: de Abtronic is terug!
Lees ook:Niet fietsen, maar tillen!
Lees ook:Nieuwe fitnesshype belooft je een totale metamorfose binnen 6 maanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>