Train je spieren en val af

De beste manier om je vakantiekilo’s aan te pakken is door middel van spiertraining. Natuurlijk kun je via een goed dieet ook overtollig gewicht kwijtraken. Het resultaat van diëten is echter in veel gevallen tijdelijk.Vaak krijg je het bekende jojo-effect. Een ideale trainingsvorm om dit te vermijden is de Milon Cirkel. In 35 minuten verricht je een complete training waarbij je alle grote spiergroepen gebruikt. Zesmaal trainen per maand is voldoende voor het beoogde resultaat. Meer weten? Kijk dan op www.miloncirkel.com.

Het effect van diëten is vaak tijdelijk. Het lichaam gaat namelijk energie sparen als er minder energie uit voeding binnenkomt. Dat doet het door spieren af te breken, want spieren zijn de grootste energieverbruikers in ons lichaam. Eén kilogram spierweefsel zorgt voor een verbranding van zo’n zeventig calorieën per dag. Beweeg je te weinig dan zal het lichaam kiezen voor het afbreken van spierweefsel om de verbranding op een lager pitje te zetten.

Zorg dat je voldoende beweegt

Ga je na verloop van tijd weer normaal eten dan heeft het lichaam minder capaciteit om dat voedsel te verbranden. Er zijn immers minder spieren. En alles wat het lichaam niet verbrandt wordt opgeslagen in de vorm van vetten. Dus diëten zonder je spieren te beschermen is eigenlijk trainen om vetter te worden. Zo ontstaat het jojo-effect.

In principe is er niets mis met een verantwoord dieet, maar zorg er dan wel voor dat je voldoende beweegt. Dan zal het lichaam zuinig zijn op je spiermassa en je verbranding (stofwisseling) op niveau houden.

Milon Cirkel

Een uitstekende manier om al je spiergroepen te trainen is de Milon Cirkel. Deze is gericht op excentrisch trainen. De toestellen geven in het terugkeren meer weerstand dan je wegdrukt. Elke beweging doet ertoe. Hierdoor realiseer je vijftien keer meer resultaat in de helft van de tijd. Je verstevigt je spieren in rap tempo en je stofwisseling krijgt een flinke impuls. Het combineert de meest effectieve spiertraining met conditietraining. Daarmee blijft de stofwisseling nog lang na de training verhoogd. Trainen op de Milon Cirkel is 30% effectiever dan op normale fitnesstoestellen. Daarom zijn 6 trainingen per maand van slechts 35 minuten al voldoende voor een goed trainingsresultaat.

Informatie

Meer weten? Kijk dan op www.miloncirkel.com en boek een gratis en vrijblijvende proeftraining bij één van de fitnesscentra die de Milon Cirkel in huis hebben.

 

Lees ook:Sneller afvallen, minder pijntjes
Lees ook:Binnen 12 minuten slank en fit
Lees ook:Willeke daagt je uit!
Lees ook:Een goude oude: de Abtronic is terug!
Lees ook:10 minuten sporten volstaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>