Niet fietsen, maar tillen!

Jarenlang dacht ik dat ik als ik maar lekker veel Cardio deed, ik dan lekker slank bleef. Natuurlijk is Cardio goed voor je, maar echt afvallen doe je er niet van! Uit onderzoek is zojuist gebleken dat je er zelfs dikker van kunt worden. Toen ik dit hoorde, gingen bij mij de alarmbellen rinkelen. Fanatiek crosstrainen en rennen is goed voor je, maar het zorgt er ook voor dat je sneller een hongergevoel krijgt. Bovendien verbrandt je er niet zo heel veel calorieën mee.

Volgens David Archer, sportexpert aan de Universiteit van Sunderland, heb je de neiging om meer te eten als je alleen Cardio doet. Hij beweert dat je beter kunt trainen met gewichten. Door regelmatig zwaar te tillen, ontwikkel je spieren en die zorgen ervoor dat je meer calorieën gaat verbruiken op een dag. Haal de halters dus maar tevoorschijn en ga lekker aan de slag! Of doe net zoals ik en ga lekker BodyPumpen.

bron: gezondheidsnet

Lees ook:Britney Spears is SKINNIER dan ooit!
Lees ook:Beter eet je thuis!
Lees ook:Je eet minder als er een man bij je aan tafel zit
Lees ook:Gratis Curves
Lees ook:Oeps, een Milkshake is net zo slecht als 30 koekjes!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Niet fietsen, maar tillen!

  1. Bianca

    Dit was al langer bekend. Cardio lijkt goed omdat bijv. duurlopers slank zijn. Maar het omzetten van vet naar spieren en het verbranden van vet kost veel inspanning die alleen de spieren kunnen leveren. Overigens is bodypump geen goede krachttraining, dus toch terug naar de fitnessapparaten.

      /   Reply  / 
  2. LuNa

    Ik doe een combie van cardio en krachttraining!! Is dat ook goed? Het voelt goed in ieder geval bij mij en houd mijn gewicht op peil!!

      /   Reply  / 
  3. Bianca

    ik geloof van wel, maar ik ben ook geen expert. als je op gewicht blijft dan is dat toch geweldig! maar als je wilt afvallen zul je meer krachttraining moeten doen dan cardio. hoewel die laatst ook zeker niet onbelangrijk is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>