Oeps, een Milkshake is net zo slecht als 30 koekjes!

In de US of A hebben ze onderzocht wat je beter wel en wat je beter niet kunt drinken. De milkshake The Cold Stone PB&C bevat een schokkend aantal van 2010 calorieën en werd daarmee tot  het slechtste drankje van de Verenigde Staten gebombardeerd. De milkshake bevat chocolade roomijs, melk en pindaboter. En dat betekent 2010 calorieën, 131 gram vet, waarvan 68 gram verzadigde vetten en 153 gram suiker in één beker. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid calorieën voor vrouwen bedraagt ongeveer 2000, bij mannen is dat 2500. Als je dit op drinkt, staat dit gelijk aan de inname van 68 stukken spek of 30 koekjes. Gezondheidsexperts raden aan slechts 20 gram vet per dag te eten, dit drankje bevat dus drie keer zoveel.

Het drankje werd door het Amerikaanse magazine ‘Men’s Health’ tot het slechtste drankje van Amerika verkozen.

Lees ook:Shop je slank! (dus niet)
Lees ook:Katie Holmes wéér slank danzij het drankje Celsius
Lees ook:Dieettip: no lipstick please!
Lees ook:Als ‘t aan 50Cent ligt…eten vrouwen louter nog hamburgers
Lees ook:Nieuw: Weight Care Snack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>