Make your body happy with Decubal

Door de inwerking van zon, zee- of chloorwater en vaker douchen tijdens de zomermaanden vermindert het gehalte aan huideigen lipiden. Hierdoor wordt de huid van het gezicht en lichaam vaak extra droog en daardoor gevoelig. Decubal biedt producten die stuk voor stuk op een effectieve wijze helpen om het tekort aan lipiden aan te vullen en die er tegelijkertijd voor zorgen, dat de huid zelf weer lipiden aanmaakt. De lijn bevat vier producten die een droge, geprikkelde huid tijdens en na de zomermaanden van essentieel vocht, voeding, kalmering, herstel en huideigen lipiden voorzien en die een bruine teint langdurig vasthouden.

De inwerking van zon, water (zee, zwembad, vaker dan normaal douchen) en wind aan zee tijdens de zomermaanden, doen een aanslag op de huid. Hierdoor kunnen er in de epidermis kleine, voor het oog onzichtbare huidscheurtjes ontstaan. De huidbarrière is dan beschadigd, waardoor de huid aan vocht verliest. Zij is hierdoor niet langer in staat om voldoende vocht vast te houden, met als gevolg een droge en trekkerige huid. Decubal biedt  hiervoor diverse effectieve gezichts- en bodyproducten, die zowel het vochtgehalte als het natuurlijke lipidenniveau weer snel aanvullen! Alle Decubal- producten zijn speciaal ontwikkeld voor een droge tot zeer droge en gevoelige huid en zijn volledig vrij van parabenen en parfum. 

Extra voeding en kalmering voor de geprikkelde gezichtshuid met Decubal Serum              (€ 19,99/30ml)

Een droge, door zomerse invloeden geprikkelde huid vraagt om extra voeding, verzorging en vooral: kalmering. Het Decubal Serum bevat maar liefst 100% huideigen lipiden. Het werd speciaal ontwikkeld voor een zeer droge en veeleisende huid. De hoogwaardige serumformule is uitzonderlijk rijk aan natuurlijke oliën zoals jojoba- en avocado- olie. Beide oliën zorgen voor een zijdezachte, direct comfortabel aanvoelende en vooral soepele gezichtshuid. Het toegevoegde kamille- extract en amandelolie hebben een kalmerende werking op een (zon)geprikkelde of geïrriteerde huid. Naast de hoogwaardige formule heeft het Decubal Serum een unieke verpakking. Deze werd speciaal voor het serum ontwikkeld op basis van het zogeheten ‘Eco-Lock System’. Hierdoor is de pompflacon 100% luchtdicht afgesloten, waardoor de werkzame stoffen optimaal behouden blijven. Dit systeem garandeert bovendien een 100% hygiënisch gebruik. De pompflacon werkt in elke stand en wordt tot op de bodem volledig opgebruikt. De flacon is gemaakt van een 100% recyclebaar materiaal.

Vitaliteit, weerbaarheid en herstel met Decubal Gezichtscrème Vitaal                                    (€ 12,50/50ml)

Decubal Gezichtscrème Vitaal is een ideaal product voor de dagelijkse gezichtsverzorging van de droge huid tijdens en na de zomermaanden. De samenstelling bevat een mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën, alsmede vitamine B3 (Niacinamide). De rijke formule ondersteunt de natuurlijke huidbarrière. Niacinamide maakt de huid sterk en weerbaar, gaat irritaties tegen en vermindert jeuk als gevolg van irritaties en droogte. Hierdoor voelt de gezichtshuid comfortabel aan en is optimaal bestand tegen externe invloeden, iets wat vooral tijdens en na de zomermaanden geen overbodige luxe is. Het resultaat? Een stralende huid die zacht, soepel en comfortabel aanvoelt en die er mooi verzorgd en gezond uitziet! Omdat Decubal Gezichtscrème Vitaal geen parabenen en parfum bevat, is deze intensief verzorgende formule zelfs geschikt voor de meest gevoelige gezichtshuid.

Intensieve ‘vochtboost’, voeding en verzachting met Decubal Body Crème                           (€ 12,50/100ml)

Lange dagen op een zonovergoten strand maken de lichaamshuid vaak extra droog. Dit is vooral goed te merken op de benen, hielen en ellebogen. Decubal Body Crème is een uitzonderlijk rijke en intensief verzorgende crème die de droge lichaamshuid effectief en vooral krachtig hydrateert, voedt en herstelt. Ook deze samenstelling is vrij van parfum en bevat maar liefst 40% aan huideigen lipiden en natuurlijke oliën. De romige bodycrème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De toegevoegde antioxidant vitamine E voorkomt een voortijdige huidveroudering. Het resultaat? Een comfortabel aanvoelende, weerbare en vooral gezonde lichaamshuid die bovendien langdurig mooi bruin blijft!

Kalmering, verzorging en langdurig mooi bruin blijven met Decubal Body Olie                      (€ 14,99/200ml)

Decubal Body Olie is een intensief verzorgende, niet-vette olieformule voor de zeer droge lichaamshuid. Deze extra voedende en verzachtende bodyolie bevat kalmerend kamille- extract. De toegevoegde jojoba olie en vitamine E zorgen voor een optimaal soepele en zachte lichaamshuid met een zijdeachtige glans. De handige sprayflacon vereenvoudigt het aanbrengen en maakt dit product zeer prettig qua gebruik. De lichtgewicht textuur trekt snel in de huid, zonder een vetspoortje achter te laten. Omdat de samenstelling geen parabenen en parfum bevat, is deze zelfs geschikt voor de gevoelige lichaamshuid. Voor wie echter liever een bodyolie met een frisse geurbeleving wenst, is er een apart sachet bijgevoegd met natuurlijke grapefruitolie waarmee de ongeparfumeerde formule desgewenst kan worden vermengd.

check ook:

www.decubal.nl

Lees ook:Kurkdroge huid? Debucal helpt!
Lees ook:Herstel je huid met Decubal
Lees ook:Milde gezichtsreiniger voor de droge en gevoelige huid
Lees ook:Zachte huid in de zomer
Lees ook:Zachte huid

1 Reacties // Reageer

One thought on “Make your body happy with Decubal

  1. maikel25

    steeds vaker blijkt dat vrouwen niet kunnen kopen wat zij willen, dit komt
    steeds
    vaker voor doordat zij hiervoor de financiele mogelijkheid niet te hebben.
    op internet
    kun je op gemakkelijke wijze geld (bij)verdienen maar mensen weten
    vaak niet hoe? of
    komen niet verder dan een verkoopsite. wat zonde is omdat hier vele
    kansen liggen in
    een groeiende markt!. een makkelijke manier van online ondernemen en
    voor iedereen
    toegankelijk word beschreven op http://www.top10geldverdienen.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>