Kurkdroge huid? Debucal helpt!

Decubal_BodycremeDe zomermaanden zijn heerlijk, maar deze drogen de huid vaak extra uit, door de inwerking van zon, zout water en de wind aan zee. Een droge huid op het gezicht en lichaam voelt onplezierig aan en is vaak ook extra gevoelig.  Decubal is een gespecialiseerde productlijn voor de droge huid en biedt met de Gezichtscrème Vitaal en de Decubal Body Crème twee rijke, intensief herstellende producten die de huid na de zomer weer in een optimale conditie brengen en goed gehydrateerd en comfortabel laten aanvoelen.

 Meer dan 3 miljoen Nederlanders hebben aanleg voor een droge huid. Decubal is de enige productlijn voor de droge huid die een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën bevat. Dit is precies waar een droge huid met name een tekort aan heeft. Decubal helpt dit tekort aanvullen en zorgt er tegelijkertijd voor, dat de huid zelf weer lipiden gaat aanmaken. Decubal Gezichtscrème Vitaal herstelt en vitaliseert zelfs de meest droge en gevoelige gezichtshuid. Decubal Body Crème lest onmiddellijk de dorst van zelfs de meest droge lichaamshuid!

 Vitaliteit en herstel voor de droge huid met Decubal Gezichtscrème Vitaal!   (€ 12,50/50ml)

Tijdens en na de zomermaanden is een intensief verzorgend product voor de gezichtshuid geen overbodige luxe! Decubal Gezichtscrème Vitaal is een ideaal product voor de dagelijkse gezichtsverzorging, maar ook perfect als extra bescherming tijdens de gure weersomstandigheden, straks in het najaar. De samenstelling bevat vitamine B3 en een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën. De rijke herstellende formule, biedt tevens een ideale oplossing voor een huid met eczeem of allergie en versterkt de natuurlijke huidbarrière. Omdat Decubal Gezichtscrème Vitaal geen parabenen en parfum bevat, is deze zelfs geschikt voor de meest gevoelige gezichtshuid.

 Verkoeling, verzachting en kalmering met Decubal Body Crème                           (€ 12,50/100ml)

Lange dagen op een zonovergoten strand maken de lichaamshuid vaak extra droog. Dit is vooral goed te merken op de benen, hielen en ellebogen. Decubal Body Crème is een zeer rijke en intensief verzorgende crème die de droge lichaamshuid effectief en vooral krachtig hydrateert, voedt en herstelt. De samenstelling is vrij van parfum en bevat maar liefst 40% aan huideigen lipiden en natuurlijke oliën. Deze romige bodycrème herstelt de natuurlijke huidbarrière. De toegevoegde antioxidant vitamine E voorkomt een voortijdige huidveroudering. Het resultaat? Een comfortabel aanvoelende, weerbare en vooral gezonde lichaamshuid die bovendien langdurig mooi bruin blijft!

 

REDACTIONELE DECUBAL NAZOMERTIPS…

  • Door een extra dikke laag aan te brengen van Decubal Gezichtscrème Vitaal werkt deze rijk verzorgende en intensief herstellende gezichtscrème als een herstellend masker. Het teveel aan crème kan na ca. 10 minuten inwerken met een tissue worden afgenomen.
  • Decubal Body Crème vormt tevens een ideale dagelijkse verzorgingscrème bij droge voeten en voetzolen!


Decubal is…

  • …ontwikkeld door experts voor de droge huid
  • …100% vrij van parabenen en parfum
  • …geschikt voor het hele gezin
  • …zo mild dat iedereen het kan gebruiken, zelfs baby’s
  • …prettig in gebruik en trekt snel in de huid

 

Distributie & meer informatie?

De producten van Decubal worden op de Europese markt gebracht door Actavis B.V. en worden verkocht bij drogisterijen zoals o.a. DA en DIO en (Kring)apotheken in Nederland.  

Voor interesse in de producten van Decubal kan contact worden opgenomen met Actavis via telefoonnummer: 035- 5429933 of per e-mail: [email protected]

Voor meer informatie is er de website www.decubal.nl

Lees ook:Herstel je huid met Decubal
Lees ook:Make your body happy with Decubal
Lees ook:Milde gezichtsreiniger voor de droge en gevoelige huid
Lees ook:Wat is je skin zacht, fluweel?
Lees ook:Zachte huid in de zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>