Zachte huid in de zomer

Tijdens de zomermaanden wordt de huid van het  lichaam vaak extra droog en daardoor gevoelig door de inwerking van zon, zeewater, vaker douchen en wind. Decubal is een speciale productlijn voor de droge huid, die een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën bevat. De Decubal- producten helpen stuk voor stuk om dit tekort aan te vullen en zorgen er tegelijkertijd voor, dat de huid zelf weer lipiden aanmaakt. De lijn bevat twee topformules die een droge lichaamshuid snel weer van essentieel vocht én lipiden voorziet!
Met Decubal Body Olie en Decubal Body Lotion krijgt zelfs de meest droge zomerhuid een dorstlessende oase. Deze twee rijk verzorgende, voedende en intensief hydraterende bodyproducten laten huid direct zacht, glad en comfortabel aanvoelen, zodat je zorgeloos van alle het goede van de zomermaanden kunt genieten!
 
Waarom hebben we een extra droge huid tijdens de zomermaanden?
Een gezonde huid bevat voldoende vocht en is in staat om zelf lipiden te produceren. Lipiden zijn huideigen oliën die in de bovenste huidlaag aan elkaar liggen. Ze vormen als het ware het cement van de natuurlijke huidbarrière. De inwerking van zon, water (zee, zwembad, vaker dan normaal douchen) en wind tijdens zomermaanden, doen een aanslag op de huid. Hierdoor kunnen er in de bovenste huidlaag microscopische scheurtjes ontstaan. De huidbarrière is dan beschadigd, waardoor de huid aan vocht verliest. De huid is niet langer in staat om voldoende vocht vast te houden, met als gevolg een droge en trekkerige huid. Decubal biedt 2 effectieve bodyproducten, die zowel het vochtgehalte als het natuurlijke lipidenniveau weer snel aanvullen!

Onweerstaanbaar glanzende, zijdezachte en soepele lichaamshuid met Decubal Body Olie

Decubal Body Olie is een kalmerende en intensief verzorgende formule voor de zeer droge lichaamshuid. Deze extra voedende en verzachtende bodyolie bevat kalmerend kamille- extract. De toegevoegde jojoba olie en vitamine E zorgen voor een optimaal soepele en zachte lichaamshuid met een sublieme zijdeachtige glans, die vooral de gebruinde huid extra mooi tot recht laat komen. Niet voor niets is deze Body Olie hét favoriete beautyproduct van Deense topmodellen! De handige sprayflacon vereenvoudigt het aanbrengen en maakt dit product zeer prettig qua gebruik. De lichtgewicht textuur trekt snel in de huid, zonder een vetspoortje achter te laten. Omdat de samenstelling geen parabenen en parfum bevat, is deze zelfs geschikt voor de gevoelige lichaamshuid. Voor wie echter liever een bodyolie met een frisse geurbeleving wenst, is er een apart sachet bijgevoegd met natuurlijke grapefruitolie waarmee de ongeparfumeerde formule desgewenst kan worden vermengd.
 
Decubal Body Lotion , de effectieve zomerse dorstlesser met 16%  natuurlijke lipiden!
 
Om de lichaamshuid tijdens en na de zomermaanden optimaal te voeden, hydrateren en verzorgen na zonnebaden, zwemmen of douchen, is het aanbrengen van een rijke bodylotion onmisbaar. Decubal Body Lotion heeft intensief verzorgende en hydraterende eigenschappen. De parfumvrije formule trekt snel in de huid zonder een vetspoortje achter te laten. Deze bevat een hoog gehalte aan natuurlijke lipiden (maar liefst 16%!) en zorgt ervoor dat het natuurlijke vochtgehalte van de huid weer optimaal op peil wordt gebracht en langdurig wordt behouden.  De toevoeging van de werkstof niacinamide (vitamine B3) zorgt ervoor dat deze rijke bodylotion de natuurlijke huidbarrière op een krachtige wijze versterkt.  Niacinamide maakt de huid sterk, weerbaar, gaat irritaties tegen en vermindert jeuk als gevolg van irritaties en droogte. Hierdoor voelt de huid comfortabel aan en wordt optimaal bestand tegen externe invloeden, iets wat vooral tijdens de zomermaanden geen overbodige luxe is. Het resultaat? Een stralende huid die zacht, soepel en comfortabel aanvoelt en die er mooi verzorgd en gezond uitziet!
 
Decubal is…
 
·         …ontwikkeld door experts voor de droge huid
·         …100% vrij van parabenen en parfum
·         …geschikt voor het hele gezin
·         …zo mild dat iedereen het kan gebruiken, zelfs baby’s!
 

De producten van Decubal worden op de Europese markt gebracht door Actavis B.V. en worden verkocht bij drogisterijen en gezondheidswinkels zoals DA, DIO, De Tuinen en (Kring)apotheken in Nederland. 
 
Verkoopprijzen:
 
Decubal Body Olie              € 14,99/200 ml
Decubal Body Lotion        €   8,99/200 ml
Voor interesse in de producten van Decubal kan door de consument contact worden opgenomen met Actavis via telefoonnummer: 035- 5429933 of per e-mail: [email protected]
 
Voor meer informatie is er de website www.decubal.nl

Lees ook:Zachte huid
Lees ook:Kurkdroge huid? Debucal helpt!
Lees ook:Het geheim van een goed gehydrateerde huid? Debucal!
Lees ook:Herstel je huid met Decubal
Lees ook:Make your body happy with Decubal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>