Milde gezichtsreiniger voor de droge en gevoelige huid

Een mooie huid is een weerspiegeling van je gezondheid zeggen ze. Maar voor een mooie huid moet je wel wat doen. Natuurlijk gezond leven en daarnaast je huid ook twee x per dag reinigen.  Je gezicht ’s ochtends en ‘s avonds schoonmaken is zeker geen overbodige luxe. Verzorgingsproducten doen hun werk namelijk minder goed als ze zich eerst een weg moeten banen door een laagje vuil.

De gezichtsreiniger van Decubal is prettig in het gebruik. De milde foam reinigt en verzorgt je tere gezichtshuid zonder deze uit te drogen. Daar zorgen de hydraterende glycerine en vitamine B5 voor.

De gezichtsreiniger neemt in de ochtend de afvalstoffen die je huid ’s nachts heeft geproduceerd, voor haar rekening. En ‘s avonds verwijdert het het vuil van de dag. Nu is je huid klaar om de verzorgende bestanddelen van je gezichtscrème op te nemen. Consumentenadviesprijs Decubal Gezichtsreiniger: € 9,99/150 ml.

Kenmerken

  • Hydraterende en reinigende foam
  • Voor de droge en gevoelige gezichtshuid
  • Met vitamine B5 (panthenol) voor een zachte huid
  • Met glycerine voor extra hydratatie
  • Parfum- en parabenenvrij

Over Decubal

Decubal is al meer dan 35 jaar expert op het gebied van de droge en gevoelige (hoofd)huid. Het merk werd in het najaar van 2009 geïntroduceerd op de Nederlandse markt. De verzorgingslijn van Decubal bevat 25 producten voor de droge en gevoelige huid. Decubal helpt de huid op een natuurlijke manier. De producten bevatten niet alleen huideigen lipiden, maar stimuleren de huid ook om zelf weer lipiden aan te maken. Zo verzorgt en verzacht Decubal de huid op twee fronten, zowel aan de oppervlakte als in de diepere huidlagen.

Decubal is:

Op basis van huideigen lipiden

Parfum- en parabenenvrij

Voor het hele gezin

Lees ook:Faceguard tegen UV straling
Lees ook:Lekker fris het voorjaar in
Lees ook:3 miljoen Nederlanders hebben weleens een droge huid
Lees ook:Hoera! Geen droge huid meer
Lees ook:Zomers kan je huid ook uitdrogen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>