10 tips om af te vallen zonder te dieëten

Afvallen…is  voor veel vrouwen een obsessie. We willen altijd slanker zijn. We volgen het ene na het andere dieet en blijven maar klagen over onze vetrollen. Af en toe voelen we ons net een rollade….

Maar, soms helpt het afzien, dan verlies je een kilo of drie. Dolblij worden er nieuwe kleren gekocht, maar tja…zodra je weer stopt met lijnen, zitten die kilo’s er vaak zomaar weer aan. Een drama. Janken gelazen. Maar weet je, je kunt heus wel minder wegen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de volgende regels in acht te nemen. Beauty.blog.nl helpt je een handje:

1. Eet van een minder groot bord. Een universitaire studie heeft aangetoond dat mensen minder eten, wanneer hun eten op een kleiner bord ligt. (waarschijnlijk, omdat het dan méér lijkt)

2. Volgens een Italiaanse studie doen we er goed aan om met een grotere vork te eten. Zij onderzochten een grote groep mensen die met een kleine en een grote vork aten. Op het moment dat er met een kleinere vork werd gegeten, aten ze meer.

3. Ben je een vrouw? Eet dan met mannelijk gezelschap om je heen. Volgens recente studies eten vrouwen minder wanneer ze in het gezelschap van mannen vertoeven.

4. Lees de labels op de producten. Zo ga je wijzer om met wat je naar binnen werkt!

5. Drink één of twee glazen water voor de maaltijd. Helpt echt!

6. Eet niet te laat en voorkom midnight snacken.

7. Zet gezonde snacks zo dat je ze gemakkelijk ziet. Verstop snoep en chocolade. Laat de ongezonde snacks ‘onzichtbaar’ zijn.

8. Eet niet te vaak met vrienden. Studies hebben uitgewezen dat je meer eet wanneer je vrienden om je heen verzameld hebt.

9. Pas op voor skinny vriendinnen met een gezonde eetlust. Als je film met hen kijkt en zij snoepen veel, ga je onbewust meedoen.

10. Kijk tijdens het sporten niet naar commercials van eten. Daarna eet je nl meer.

Lees ook:Wil je afvallen? Probeer het ‘spiegelbeelddieet’
Lees ook:Je eet minder als er een man bij je aan tafel zit
Lees ook:Als je depri bent, eet je méér chocola
Lees ook:Kom van je bank af!!!
Lees ook:Stay skinny & skip sugar

1 Reacties // Reageer

One thought on “10 tips om af te vallen zonder te dieëten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>