Kom van je bank af!!!

Jaja daar zit je weer op de bank uitgeblust met een colaatje en een zak chips te staren naar je buikje die toch best wat platter mag…Herkenbaar? Kom op, onderneem actie! Ik ga je nu een paar tips geven die als je ze volhoudt je een heel eind op weg kunnen helpen naar een slanker en fitter leven. Als eerste raad ik je aan een glas te kopen waaruit je drinken beter smaakt. Snap je wat ik bedoel? Uit een glas dat goed drinkt, smaakt water zelfs lekker! Omdat je het zo gemakkelijker drinkt, zul je vanzelf ook méér water drinken. Doe er een ijsblokje in en je lichaam moet harder werken en zal dus meer verbranden, dan wanneer je het op kamertemperatuur drinkt. Probeer elke avond na het eten te joggen of te wandelen. Doe iets! Laat van mijn part je denkbeeldige puppy uit, maar kom van de bank af.

Koop een springtouw of een hoelahoep én beweeg. Misschien kun je wel wat vriendinnen optrommelen die met je mee doen, of ga eens lopend naar een vriendin toe in plaats van met de auto. Probeer ook wat bewuster boodschappen te doen. Haal studentenhaver in plaats van chocoladerepen en chips. Haal geen frisdrank meer, maar schenk water of spa rood. Poets na het eten direct je tanden opdat je niet in de verleiding komt om gelijk naar iets zoets te snaaien. Ruim je keukenkastjes op en maak een ‘gezonde snacks plankje’.  Op dit plankje kun je rijstewafels, ongezouten nootjes, rozijnen, groene thee-soorten, crackers en kauwgom opslaan. Succes ermee, je kan hét!!!

Lees ook:Groene thee bestrijd Cellulite
Lees ook:Als je buik platter mag…
Lees ook:Yo yo, hoe zit dat met sporten en H2O?
Lees ook:Slank de feestdagen in? Onderneem nu actie!
Lees ook:Veel water drinken voor je huid onzin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>