Groene thee bestrijd Cellulite

Heerlijk de ‘theetijd’ is weer aangebroken. Zit je ook alweer aan je vijfde kop thee van vandaag? Smaakt goed he? Probeer wat vaker groene thee te drinken, want deze theesoort doet zoveel goede dingen voor je gezondheid. Zo kwam ik er onlangs achter dat groene thee ook een goed middel tegen cellulite is.

Groene thee helpt namelijk om water en vetten af te drijven. Daarbij beperkt groene thee de productie van vrije radicalen. Je moet de groene thee wel de tijd te geven om in het gekookte water in te trekken. Minimaal vijf minuten!

Enjoy your cup of tea!

Lees ook:Kauw jezelf slank met groene thee
Lees ook:Gespannen? Neem ‘n kopje ‘welterusten’ thee en relax…
Lees ook:Doei Cellulitis ik ben klaar met jou!
Lees ook:Afslanken zonder al teveel moeite
Lees ook:Vitamines voor je skin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>