Lekker fris het voorjaar in

De wintermaanden met het vaak natte en gure weer, doen veel mensen alweer intens verlangen naar het nieuwe voorjaar van 2012. Kou, wind en regen doen een aanslag op de huid en maken haar in veel gevallen extra droog en daardoor ook gevoelig. Decubal biedt een aantal effectieve producten, die de droge en gevoelige huid op een milde wijze reinigen én verzorgen. Voor een letterlijke frisse start van het komende voorjaar, zónder droge huid!

Alle Decubal- producten zijn speciaal ontwikkeld voor een droge tot zeer droge en gevoelige huid en zijn allen volledig vrij van parabenen en parfum. De zeer complete lijn bevat doeltreffende formules op basis van hoogwaardige natuurlijke oliën en een hoog gehalte aan huideigen lipiden. Deze bijzondere combinatie laat de droge huid weer snel comfortabel, zacht, glad en soepel aanvoelen.

Zijdezacht reinigen met Decubal  Gezichtsreiniger of Reinigingsmelk                         

Omdat een droge gezichtshuid vraagt om een extra zachte en vooral milde reiniging, bevat de Decubal- lijn een aantal zorgvuldig samengestelde producten, die de droge en gevoelige huid perfect schoon, zacht en zuiver maken. Dit alles zonder haar hierbij onnodig te belasten of uit te drogen. Decubal Gezichtsreiniger (€ 9,99/150 ml) is een milde en zijdezachte foam, welke wordt gebruikt in combinatie met water. Het fluweelzachte schuim reinigt de huid perfect, zonder haar uit te drogen en verzorgt de huid tegelijkertijd. De parfumvrije formule bevat hydraterende glycerine en allantoïne. Deze laatste werkstof heeft licht peelende eigenschappen voor de huid en stimuleert daardoor de celvernieuwing. Het toegevoegde kamille-extract kalmeert de huid en voorkomt irritatie. Voor wie de gezichtshuid liever reinigt met een product zonder water, is er Decubal Reinigingsmelk (€ 9,99/200 ml) op basis van 20% huideigen lipiden. Deze zachte formule reinigt het gezicht effectief en zorgt voor een gekalmeerde en goed gehydrateerde huid. De samenstelling bevat sheabutter en panthenol (vitamine B5),  voor een voelbaar zachte huid en kamille- extract vanwege de kalmerende eigenschappen. De toegevoegde glycerine heeft een intensieve hydrataterende werking en voorkomt uitdroging tijdens het reinigen van de huid. Dankzij vitamine E, een natuurlijke antioxidant, wordt de invloed van vrije radicalen tegengegaan. Het resultaat van beide producten is een perfect gereinigde huid, die comfortabel en goed gehydrateerd aanvoelt en die goed ontvankelijk is voor de verzorgende producten die aansluitend worden aangebracht!

Mild verfrissen én tonifiëren met Decubal  Tonic           

De zachte en alcoholvrije formule van Decubal Tonic (€ 9,99/200 ml)  reinigt en tonifieert de gezichtshuid op een milde wijze, zonder de huid uit te drogen of te irriteren. Deze verfrissende gezichtslotion verwijdert kleine onzuiverheden en eventuele laatste spoortjes van de Decubal Reinigingsmelk. De formule bevat vitamine B5 voor een zachte en soepele huid. De toegevoegde glycerine hydrateert de huid en voorkomt uitdroging als gevolg van het dagelijkse gezichtsreinigingsritueel. Allantoïne werd aan de samenstelling toegevoegd vanwege de verzachtende, kalmerende eigenschappen en deze werkstof stimuleert tevens de celvernieuwing in de huid.  Het toegevoegde zeewier- extract zorgt ervoor dat de gezichtshuid glad en elastisch blijft en comfortabel aanvoelt na het reinigen met deze milde tonic. Het resultaat? Een optimaal zuivere en aangenaam fris aanvoelende huid!

 Intensief verzorgend douchen dankzij Decubal Douche Crème

Een droge lichaamshuid vraagt om een zachte, voorzichtige en vooral milde reiniging. Het gebruik van douchegels op basis van zeep of te heet douchen kan de huid sterk uitdrogen en daardoor extra gevoelig en kwetsbaar maken. Decubal Douche Crème (€ 8,99/200 ml) is een intensief verzorgend en mild doucheproduct  met een rijke, crèmige samenstelling die de lichaamshuid in alle zachtheid reinigt, zonder haar uit te drogen. De parfum- en parabeenvrije formule bevat voedende sojaolie, die de huid verzacht en die de natuurlijke vochthuishouding ervan verbetert. De toegevoegde zonnebloem- en kokosoliën zorgen voor een soepel en comfortabel huidgevoel. In combinatie met de toegevoegde glycerine zorgen deze oliën tevens voor een goede gehydrateerde en veerkrachtig aanvoelende lichaamshuid. Decubal Douche Crème vormt daarmee de perfecte frisse, schone start en/of afsluiting van elke nieuwe dag!

 Langdurig okselfris op een huidvriendelijke wijze met Decubal Deodorant

Wie een droge en gevoelige huid heeft, is vaak erg huiverig als het gaat om het gebruiken van zomaar een willekeurige deodorant. Veel deodorants kunnen de okselhuid immers irriteren of extra uitdrogen, door alcohol of synthetische parfumstoffen. Decubal Deodorant (€ 8,99/50 ml roll-on) werd  speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van een gevoelige okselhuid en die irritaties krijgen van deodorants die alcohol of parfum bevatten. Deze alcoholvrije, effectieve roll-on deodorant bevat 12% huideigen lipiden. Deze milde formule is vrij van parfum en parabenen. De vorming van transpiratievocht en hinderlijke geurtjes wordt voorkomen. De samenstelling bevat kamille-extract, dat eventuele jeuk verlicht en dat irritaties van de gevoelige okselhuid kalmeert. De toegevoegde glycerine zorgt ervoor dat de okselhuid zacht en goed gehydrateerd aanvoelt. Langdurig okselfris zijn is dankzij deze formule perfect mogelijk op een milde en uiterst zachte wijze!

 

Decubal is…

 

  • … op basis van huideigen lipiden
  • … parfum- en parabenenvrij
  • … voor jong en oud  

 

 

 www.decubal.nl

Lees ook:Nooit meer een droge huid
Lees ook:Hoera! Geen droge huid meer
Lees ook:Milde gezichtsreiniger voor de droge en gevoelige huid
Lees ook:Een zomer zónder droge of geprikkelde hoofd- en lichaamshuid
Lees ook:Reinig je face hydrofiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>