Nooit meer een droge huid

Het aantal mensen met een droge huid is groot. Wie een droge huid heeft, weet dat het (diepte)reinigen ervan, door bijvoorbeeld douchen of scrubben, de huid nóg droger kan maken. Decubal is een speciale productlijn voor de droge huid, die een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën bevat. Nieuw zijn de Decubal Douche Crème, Body Scrub en Deodorant.

Hiermee kan de droge en gevoelige huid in alle zachtheid van top tot teen optimaal worden verzorgd, zonder haar nog verder uit te drogen! Met deze nieuwe producten van Decubal kan zelfs de meest droge en gevoelige huid op een zachte en uiterst milde wijze worden gereinigd en verzorgd. Deze nieuwe douche- en bodyproducten laten de droge en gevoelige huid direct zacht, glad, goed gehydrateerd en comfortabel aanvoelen! 

NIEUW! Decubal Douche Crème

Te heet douchen en het gebruik van zeephoudende douchegels kan de huid sterk uitdrogen. Voor het in alle zachtheid optimaal reinigen van de huid, is er de nieuwe Decubal Douche Crème. Deze milde douchecrème reinigt, zonder de huid uit te drogen en is daardoor ideaal voor dagelijks gebruik tijdens het douchen. De parfum- en parabeenvrije formule bevat sojaolie die de huid verzacht en die de natuurlijke vochthuishouding van de huid verbetert. De toegevoegde zonnebloem- en kokosoliën zorgen voor een zijdezacht en comfortabel huidgevoel. In combinatie met glycerine zorgen deze oliën tevens voor een goede gehydrateerde en soepel aanvoelende huid.

NIEUW! Decubal Body Scrub

Wie een droge huid heeft, is vaak huiverig ten aanzien van het gebruik van een (body)scrub. Vanaf nu hoeft dat niet meer! De nieuwe Decubal Body Scrub is ontwikkeld op basis van zout, voedende oliën en sheabutter. Deze milde bodyscrub heeft een crèmige structuur en bevat 17% lipiden. Dit product heeft een unieke formulering, waarbij de verzorgende oliën als het ware gevangen zitten in het scrubzout. Pas bij aanraking met water komen deze vrij. Dardoor hoeft het zout vooraf dus niet eerst te worden gemengd met de oliën, zoals bij veel andere zoutscrubs wel het geval is. De effectieve formule verwijdert droge, schilferige en dode huidcellen en laat de huid perfect schoon en glad aanvoelen. Tijdens het scrubben wordt de huid intensief gehydrateerd dankzij de toegevoegde druivenpit- en jojoba oliën, die een zacht en beschermend laagje op de huid achterlaten. De samenstelling is vrij van parabenen en parfum.

NIEUW! Decubal Deodorant

De nieuwe Decubal Deodorant werd  speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van gevoelige oksels en die irritaties krijgen van deodorants die alcohol bevatten. Deze alcoholvrije, effectieve roll-on deodorant bevat 12% huideigen lipiden. Deze milde formule is vrij van parfum en parabenen. De vorming van transpiratievocht en hinderlijke geurtjes wordt voorkomen. De samenstelling bevat kamille-extract, dat eventuele jeuk verlicht en dat irritaties van de gevoelige okselhuid kalmeert. De toegevoegde glycerine zorgt ervoor dat de okselhuid zacht en goed gehydrateerd aanvoelt. 

De producten van Decubal worden verkocht bij drogisterijen en gezondheidswinkels zoals DA, DIO en apotheken in Nederland.  

Verkoopprijzen:

Decubal Douche Crème               €  8,99/200 ml

Decubal Body Scrub                   € 12,50/pot 345 g.

Decubal Deodorant                    €  8,99/ 50 ml roll-on

 www.decubal.nl

Lees ook:Hoera! Geen droge huid meer
Lees ook:Zomers kan je huid ook uitdrogen
Lees ook:Herstel je huid met Decubal
Lees ook:Milde gezichtsreiniger voor de droge en gevoelige huid
Lees ook:Lekker fris het voorjaar in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>