Yoga in Tropicana of op de Euromast

Dit is zo vet, zo cool, zo awesome, zo uniek!!Urban yogaliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want zij kunnen deze zomer weer meedoen aan yogalessen op unieke stadse locaties, tijdens de jaarlijkse serie Summer Events van yogastudio Yogagroun.

Op zondag 30 juli wordt afgetrapt in het Museum Boijmans van Beuningen, waar nooit eerder een yogasessie heeft plaatsgevonden. Andere locaties waar dit jaar een yogales wordt gegeven zijn De Rotterdam, Tropicana en de Euromast! Alle lessen worden ondersteund door muziek van een live DJ.

Meer tijd en aandacht van bezoekers voor de individuele kunstwerken. Dat is wat Museum Boijmans Van Beuningen voor ogen heeft met de totaal vernieuwde opstelling van de collectie, die dit voorjaar werd gepresenteerd. Om dit Slow Watching kracht bij te zetten nodigde het museum Yogaground uit voor een bijzondere les Flow yoga, op het binnenplein van het museum. Deelnemers aan de les krijgen gratis toegang tot het museum om in alle rust de werken te bewonderen.

Met de aftrap op 30 juli bij Museum Boijmans Van Beuningen belooft het een hele mooie zomer te worden voor liefhebbers van yoga en van de stad Rotterdam. Op 13 augustus geeft Yogaground les bovenop de Euromast en 27 augustus volgt De Rotterdam, in The Loft van hotel nhow. 10 september is het laatste Summer Event in het voormalige Tropicana, in samenwerking met Aloha Rotterdam. Eerdere edities vonden plaats op onder andere het dak van de Fenix Food Factory, station Hofplein, Het Nieuwe Instituut en GARAGE Rotterdam.

Met hun eerste studio, vorig jaar geopend in het hart van Rotterdam Central District, is Yogaground het meest urban & down to earth yogaconcept in town. Regelmatig organiseert Yogaground lessen in de open lucht en op bijzondere locaties. Sinds kort vindt er wekelijks een yogasessie plaats bij OP HET Dak. Voor de Summer Events koos Yogaground dit jaar voor plekken die Rotterdam het beste vertegenwoordigen. Wat is dan een betere eerste locatie dan het besloten binnenplein van Museum Boijmans Van Beuni

Data: 30 juli, 13 & 27 augustus en 10 september
Tijden: 10.00 – 11.00 uur (bij Tropicana van 11.00 – 12.00 uur). Deuren openen 15 min voor de les begint. Tickets: Tickets zijn te koop voor 15 euro op www.yogaground.nl/summerevents/
Breng je eigen yogamat mee!

www.yogaground.nl
www.facebook.com/yogagroundstudio
www.instagram.com/yogaground/

Lees ook:Laat je peelen!
Lees ook:Nog 1 x 100 hoofddoeken
Lees ook:Make over met Marijke Helwegen
Lees ook:Sephora opent zeker 26 winkels in Nederland bij V&D
Lees ook:Zet in je agenda! Beauty Salon dimensions

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>