Zet in je agenda! Beauty Salon dimensions

Beauty Salon dimensions is dé vakbeurs voor de persoonlijke verzorgingsbranche. Bezoekers vinden hier de laatste trends en noviteiten op het gebied van schoonheidsverzorging, workshops, presentaties en demonstraties. Exposanten presenteren producten voor gezichts-, lichaams-, voet- en nagelverzorging tot de complete inrichting van de beautysalon of het wellnesscentrum. Met deze editie onder meer: workshops over de relatie tussen huid en voeding, de salon in 2020, de Nederlandse Make-up Awards 2013, wedstrijden voor studenten van de visagieopleidingen en nagelwedstrijden en – workshops.

Beauty Salon dimensions is ook dit jaar het toneel van de finale van de Nederlandse Make-up Awards 2013. Het thema is ‘Future Galaxy’. De opdracht voor dit jaar is: ‘Ontwerp een expressieve trendmake-up die een brug slaat tussen het heden en de toekomst en de geheimen van het heelal blootlegt. De make-up mag uitdrukkelijk géén grimecomponenten bevatten (zoals oortjes en neuzen) en moet het model mooi en mysterieus maken. Inschrijven voor de Nederlandse Make-up Awards kan tot 23 juli via www.denederlandsemakeupawards.nl.

Beauty Salon dimensions vindt dit najaar voor het eerst gelijktijdig plaats met Dermafair. Dermafair is geopend op 21 en 22 september.

Openingstijden van Beauty Salon dimensions

Zaterdag 21 september: 10.00 – 18.00 uur Zondag 22 september: 10.00 – 18.00 uur

Maandag 23 september: 10.00 – 17.00 uur

Bekijk hier een filmpje van Beauty Salon dimensions 2012.

Website Beauty Salon dimensions: www.beautysalondimensions.nl

Lees ook:Make-up Award 2013 nominaties bekend
Lees ook:Beau Monde’s beauty- en fashiondag
Lees ook:Inschrijving Make-up Awards 2013 geopend
Lees ook:Hebben: ‘Lavendel Teckels’
Lees ook:Wie zijn de beste ‘mooimakers’ van ons land?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>