Make over met Marijke Helwegen

Op zondag 30 januari organiseert TwentseWelle een speciale make-over middag in TwentseWelle. Onder  toeziend oog van gastvrouw Marijke Helwegen kunt u plaatsnemen in de stoel van Kinki Kappers uit Enschede voor een totaal nieuwe haarlook. Make-up artiest/stylist  Hilda Nanlohij van InnoStyle verzorgt de visagie en maakt de make-over compleet! Een professionele fotograaf maakt een voor en na foto die gepubliceerd worden op de site van het museum. Tijdens deze middag kunt u ook getuige zijn van een professionele fotoshoot voor de modereportage in het Twentse glossymagazine TwenteLife. Museum TwentseWelle organiseert deze ludieke actie in het kader van de expositie ‘Beter dan God’ over schoonheid en plastische chirurgie.

Het Nederlandse icoon van de plastische chirurgie Marijke Helwegen opende op 30 september jl. de expositie Beter dan God. Tijdens haar bezoek aan TwentseWelle werd zij zo enthousiast over het museum dat zij spontaan gehoor gaf aan de vraag zitting te nemen in het Comité van Aanbeveling van het museum en ook gastvrouw te zijn voor deze make-overmiddag.

De expositie Beter dan God gaat over schoonheidsidealen en veroudering en is ontwikkeld in samenwerking met de filosoof/journalist Hans Kennepohl. Kennepohl heeft zich al jaren in dit onderwerp verdiept. In de expositie is o.a. werk te zien van de fotografen Elisabeth van Dorp (foto’s uit de blootrubriek Anybody in Viva) en Annet van de Voort (a Lifetime). Natuurlijk ontbreken schoonheidsidealen van vroeger en die uit andere culturen niet in deze expositie. Met behulp van de verouderingmachine kan de bezoeker kijken hoe hij/zij er over 30 jaar uitziet. De expositie is nog te zien t/m 27 februari 2011.

 Museum open: 11.00 – 17.00 uur. Make-over middag van 13.00 – 17.00 uur.
Mensen kunnen zich aanmelden voor deze make-over via 053-4807680.

Lees ook:Marijke Helwegen wil eigen magazine
Lees ook:Marijke Helwegen respecteert Jocelyn Wildenstein
Lees ook:Brasil people love plastic surgery
Lees ook:22 november Dag van de Plastische Chirurgie
Lees ook:Geen plastic fantastic voor Famke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>