Toedeloe statisch haar!

De winter is volle bak aan de gang. Dit betekent kortere dagen, kou en jammer genoeg statisch haar. Bijna de helft van de Nederlandse vrouwen (49%) ziet dit als dé grootste haarfrustratie in de winter. Dit blijkt uit een onderzoek van Maurice de Hond, onder 1.100 Nederlandse vrouwen, in opdracht van Aussie. No worries mate, Aussie’s got your back! Deze winter zijn jouw lokken zo glad als ijs, dankzij de Aussie Miracle Moist verzorgingslijn. Goodbye frustratie, hello Aussome hair!

Ter ere van haar 2nd Aussieversary in Nederland heeft haarverzorgingsmerk Aussie een onderzoek laten uitvoeren naar de haargewoontes van de Nederlandse vrouw. Natuurlijk willen we allemaal net zulke prachtige, wapperende, zachte lokken als Katja Schuurman wanneer we de piste af zwieren. Niet voor niets vindt 41% van de Nederlandse vrouwen dat zij het mooiste haar heeft. De lokken van Yolanthe Sneijder Cabau (26%) en Lieke van Lexmond (24%) zijn ook populair. De koude lucht in de winter en de hitte van de verwarming binnen zijn echter de nummer één vijand van je haar in de winter. Droog, statisch haar is het gevolg.

Nu zijn er grotere problemen in het leven dan haar dat niet goed zit (fietsen door de sneeuw!?). Toch geeft meer dan 60% van de ondervraagde vrouwen aan dat het voor haar wèl belangrijk is dat haar haar goed zit. Hierdoor voelt zij zich nog mooier. Dit sluit geheel aan bij de Aussie filosofie, deze luidt niet voor niets “There’s more to life than hair, but it’s a good place to start…”. 

Verder geeft 10% van de vrouwen aan dat haar dag verpest is als ze een bad hair day heeft. Een bad hair day is absoluut niet nodig als je kiest voor de juiste haarverzorging die bij jouw haartype past. Bijna 2 op de 3 Nederlandse vrouwen weten dit en kiezen een passende shampoo en conditioner bij hun haartype. De afgelopen twee jaar heeft Aussie in Nederland 17 shampoos en (intensieve) conditioners gelanceerd. Voor ieder haartype – gekleurd, lang, droog, beschadigd, futloos of pluizig heeft Aussie een passend product dat het haar voedt, verzorgt en een levendige uitstraling geeft. Aussie laat je deze winter dus zeker niet in de steek. Sterker nog, de producten zijn nu nog beter te verkrijgen! Naast Etos kun je vanaf nu ook bij Kruidvat terecht voor Aussie

Jouw superhero in de winter: Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

De makkelijkste manier om droge, statische lokken extra liefde te geven is een intensieve conditioner. De Nederlandse vrouw blijkt hiervan goed op de hoogte. 41% van de ondervraagde vrouwen geeft aan naast shampoo altijd een conditioner te gebruiken.

Jouw redding deze winter is de legendarische Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor. De ingrediënten zorgen voor een Aussome hairday, zeker in de winter. 25% van de Nederlandse vrouwen selecteert de haarverzorgingsproducten op ingrediënten en werking. Juist die ingrediënten zijn belangrijk bij de Aussie-producten. De eeuwenoude Australische bladeren van de Blue Gum eucalyptusplant, Jojoba-olie en voedende oliën van de Australische macadamianoot laten geen enkele haarlok in de kou staan. Deze winter gooi jij je haren in de winterse wind en laat je de zonnige, Australische invloeden hun werk doen!

Lees ook:Toe aan een haar-rehab?
Lees ook:Katja Schuurman heeft de mooiste lokken
Lees ook:Aussie will be your new best mate.
Lees ook:AUSSIE will be your BFF!
Lees ook:Bye ongezond woestijnhaar, hello healthy glanzende lokken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>