Hizi Hair stunt mee voor War Child

Hizi Hair stunt met 538 voor War Child

Hizi Hair doneert € 6,00 per klant

Vanaf 25 maart toeren de dj’s van Radio 538 een week lang door het land om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor War Child. Ze roepen iedereen in Nederland op om stunts aan te gaan in ruil voor donaties. Hizi Hair steunt zelf ook al jaren de projecten van War Child en stunt in deze actieweek met Radio 538 mee. Op 28, 29 en 30 maart doneert Hizi Hair € 6,00 per klant. Voor € 12,00 kan War Child één oorlogskind helpen, dus met iedere 2 klanten steunt Hizi Hair één kind.

538 voor War Child

Iedere dag groeien nog miljoenen kinderen op in oorlog. Deze kinderen hebben hulp nodig om hun ervaringen te verwerken. Van vrijdag 25 maart tot en met vrijdag 1 april staat Radio 538 geheel in het teken van de landelijke actie ‘538 voor War Child’. Een week lang trekt het radiostation met twee trucks langs 27 plaatsen in Nederland. De dj’s roepen particulieren, bedrijven, verenigingen, kinderen en scholen op om stunts aan te gaan in ruil voor donaties. Niets is te gek. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen.

 Hizi Hair stunt mee voor War Child

Op 28, 29 en 30 maart stunt Hizi Hair mee met ‘538 voor War Child’ en doneert de kappersketen namens iedere klant € 6,00. Voor € 12,00 kan War Child één oorlogskind helpen. Met iedere 2 klanten helpt Hizi Hair dus één kind. Hizi Hair wil zo veel mogelijk oorlogskinderen een kans bieden op een betere toekomst en hoopt daarom op zo veel mogelijk klanten tijdens de 3 actiedagen.

 Hizi Hair is een kappersketen met 54 salons in Nederland. Hizi Hair begrijpt wat klanten nodig hebben om er goed uit te zien en zich goed te voelen. Naast aandacht voor haar klanten heeft Hizi Hair aandacht voor de wereld om haar heen. Hizi Hair gelooft dat investeren in jonge mensen bijdraagt aan een vreedzame toekomst. Hizi Hair streeft er met haar jaarlijkse acties voor War Child naar om zoveel mogelijk consumenten te betrekken bij het goede werk dat War Child doet. Vorig jaar heeft Hizi Hair bijna € 20.000,- opgehaald door een week lang de gehele omzet van het knippen van kinderen aan War Child te doneren. War Child en Hizi Hair zijn al 4 jaar partners en vormen samen ‘a perfect pair’.

BN’ers doen stunts voor ‘538 voor War Child’

Ook tal van bekende Nederlanders zetten zich in voor de actie. BN’ers voeren spraakmakende stunts uit, die alleen doorgaan als ze voldoende steun krijgen van luisteraars in de vorm van sms’jes. De opbrengst van de sms’jes komt ten goede aan de actie ‘538 voor War Child.’

Daarnaast roept ‘538 voor War Child‘ iedereen in Nederland op om zelf stunts te bedenken en uit te voeren. Dat kan van alles zijn: optredens, wedstrijden, inzamelingsacties, kortom alles wat kan bijdragen om zoveel mogelijk oorlogskinderen te helpen. Stunts kunnen worden aangemeld via www.538voorwarchild.nl.

Lees ook:Laat je haar knippen en steun War Child
Lees ook:Heb jij al een #wakeupcall-selfie voor UNICEF gemaakt?
Lees ook:Krijg ‘t tweede sauna entreekaartje gratis
Lees ook:Lak je ‘pink’ pink en toon jouw sympathie aan Pink Ribbon!
Lees ook:Hannah in de bres voor de Stichting Stop Kindermisbruik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>