Laat je haar knippen en steun War Child

Van 9 tot en met 16 maart loopt de actieweek ‘Radio 538 voor War Child’. Dit jaar is de actie gericht op het thema onderwijs voor oorlogskinderen.

Al vijf jaar laten de haarstylisten van Hizi Hair, als erkend partner van War Child, zien dat ze het hart op de goede plek hebben. Deze actieweek verdubbelt Hizi Hair alle donaties die in de 55 kapsalons van Hizi Hair voor War Child zijn gegeven, met de jouw € 1,- = € 2,- voor War Child actie.

Daarnaast heeft Hizi Hair nog twee acties op touw gezet om minimaal 2.000 oorlogskinderen te kunnen helpen. Op zondag 11 maart knipt Hizi Hair op de Markt in ‘s-Hertogenbosch van 09.00 tot 23.00 uur voor € 12,- per persoon. Want met 12,- euro helpt War Child één oorlogskind.

Om het geheel compleet te maken veilt Hizi Hair i.s.m. Radio 538 een uitgebreide haarmetamorfose voor een bedrijfsafdeling (max. 12 personen). Het arrangement komt vanaf vrijdag 9 maart op de website www.538voorwarchild.nl te staan. De afdeling die het hoogst biedt, is van harte welkom in de studio op het hoofdkantoor van Hizi Hair in Haarlem. Daar worden zij professioneel geadviseerd en in de watten gelegd, waarna ze de salon verlaten met een goed gevoel over hun prachtige kapsel en hun bijdrage aan War Child.

Bij Hizi Hair ben je zes dagen per week welkom, altijd zonder afspraak. De professionele haarstylisten staan klaar om jou te laten ervaren hoe goed je haar kan zitten en hoeveel aandacht ze hebben voor jouw wensen. De 55 vestigingen vind je op www.hizihair.nl .

Alle donaties worden door Hizi Hair 100% overgemaakt aan War Child.

Lees ook:Hizi Hair stunt mee voor War Child
Lees ook:Met je BFF’s naar John Frieda salon Londen
Lees ook:Superdeluxe, laat je haarstylist of visagist bij je thuiskomen
Lees ook:Humberto lacht het mooist
Lees ook:Heb jij al gestemd op de Coiffure Award 2013?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>