Lak je ‘pink’ pink en toon jouw sympathie aan Pink Ribbon!

image002STEUN PINK RIBBON MET ROZE PINK
 
Dit jaar roept Etos vrouwen op in oktober hun pink ‘pink’ te lakken om een statement te maken en te tonen dat zij Pink Ribbon steunen. Net als voorgaande jaren steunt Etos de Stichting Pink Ribbon door producten te verkopen en samen met de klanten geld in te zamelen voor dit goede doel. In de maand oktober verkoopt Etos een roze Pink Ribbon touwarmband die alleen bij Etos verkrijgbaar is. Hiernaast zijn vier verschillende roze tinten nagellak te koop, waarvan een deel van de opbrengst (€1 euro per verkochte nagellak) wordt gedoneerd aan Stichting Pink Ribbon.
 
“Etos vraagt in de borstkankermaand aandacht voor borstkanker en doneert al enkele jaren aan Stichting Pink Ribbon om hen hierin te steunen. Het overgrote deel van onze medewerkers en klanten is vrouw en behoort tot de risicodoelgroep. Persoonlijke verzorging en gezondheid gaan hand in hand en voor ons is het daarom logisch dat Etos zich inzet voor Pink Ribbon”, aldus Jan Willem Koch, Algemeen Directeur van Etos.
 
Samen sterk tegen borstkanker
Borstkanker is bij vrouwen de meest voorkomende vorm van kanker. Etos roept vrouwen dit jaar op om hun pink ‘pink’ te lakken en daarmee hun steun aan de Stichting Pink Ribbon te betuigen. Jan Willem Koch: “Veel vrouwen dragen in oktober het roze strikje van Pink Ribbon, om te laten zien dat zij Pink Ribbon steunen. Als aanvulling hierop roepen wij vrouwen dit jaar op ook hun pink roze te lakken om steun te betuigen aan de Stichting. Je lakt je pink dus letterlijk ‘pink’! Op deze laagdrempelige manier kunnen vrouwen van alle leeftijden een statement maken en steun betuigen aan de Stichting. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk pinken in de kleur van Pink Ribbon te realiseren, om aandacht te vragen voor de Stichting.” Etos verkoopt dit jaar vier speciale nagellakjes en doneert per verkochte nagellak €1 aan Stichting Pink Ribbon. Op www.facebook.com/etosonline wordt ook aandacht besteed aan de actie.

Lees ook:Steun Pink Ribbon met een roze pink
Lees ook:Etos steunt Pink Ribbon met een recordbedrag
Lees ook:Gelimiteerde Pink Ribbon Pump
Lees ook:Pink Ribbon Geluksarmband 2010 vanaf 1 oktober in de winkel
Lees ook:BN’ers vormen Pink Ribbon op Museumplein Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>