Gelimiteerde Pink Ribbon Pump

3814058143_12e0e5cc60_mIn de maand oktober vraagt Stichting Pink Ribbon extra aandacht voor borstkanker. Schoenenketen Manfield steunt de stichting met  acties op de winkelvloer en de verkoop van een exclusief voor Pink Ribbon ontworpen peep toe pump. Het designteam van Manfield heeft speciaal voor Pink Ribbon een super stylish pump ontwikkeld waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dus lak je tenen roze, verwen jezelf met deze limited edition pump en zet je voeten in voor Pink Ribbon!

Collectors item
Wie een paar Manfield for Pink Ribbon pumps wil bemachtigen, moet 5 oktober snel één van de 69 Manfield vestigingen binnen rennen want de pump heeft een beperkte oplage en wordt maar één keer uitgebracht. Dus naast je steun voor het goede doel heb je ook een collectors item aan je voeten. Je maakt een fashion statement met deze heerlijke foot candy waarmee je ook het goede doel steunt. De opbrengst van de pump gaat in z’n geheel naar Stichting Pink Ribbon. De pump is gemaakt van zwart satijn, de lining en insock zijn van leer en de hakhoogte is 9 cm. Wat de pump tot wishlist item maakt, is het roze lint op de hiel ingelegd met Swarovski steentjes. Schoenen om van te smullen én de perfecte kerst accessoire!

Voor meer informatie: www.manfield.nl

Lees ook:Lak je ‘pink’ pink en toon jouw sympathie aan Pink Ribbon!
Lees ook:Etos steunt Pink Ribbon met een recordbedrag
Lees ook:Steun Pink Ribbon met een roze pink
Lees ook:Pink Ribbon Geluksarmband 2010 vanaf 1 oktober in de winkel
Lees ook:Paula’s Choice steunt Pink Ribbon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>