Steun Pink Ribbon met een roze pink

Oktober is de maand waarin Stichting Pink Ribbon aandacht vraagt voor borstkanker. Etos steunt Stichting Pink Ribbon voor het vijfde jaar door Pink Ribbon producten te verkopen waarvan een deel van de opbrengst naar de Stichting gaat. Net als vorig jaar roept Etos vrouwen ook op in oktober hun pink ‘pink’ te lakken om een statement te maken en te tonen dat zij de strijd tegen borstkanker steunen.

Vrouwen worden deze maand opgeroepen een statement te maken en te laten zien dat ook zij aandacht vragen voor borstkanker. Door hun PINK PINK te lakken. Met Etos quick dry nagellak nr. 06 kunnen vrouwen hun PINK PINK lakken en laten zien dat zij de Stichting Pink Ribbon steunen. Quinty Trustfull,  (ambassadeur van Stichting Pink Ribbon) en Leonie Meijer (singer songwriter en finaliste van The voice of Holland) gaven in de aanloop naar het begin van de borstkankermaand al het goede voorbeeld.

Op www.facebook.com/etosonline wordt ten tijde van de oktober borstkankermaand aandacht besteed aan de actie. Met de Etos PINK je PINK applicatie kunnen fans een button op hun profielfoto plaatsen, hun vrienden laten zien dat zij aandacht vragen voor de strijd tegen borstkanker en een oproep plaatsen het goede voorbeeld te volgen. 

De Etos Quick Dry nagellak nr. 06 is verkrijgbaar bij alle Etos-winkels en kost € 2.49 euro. Van iedere verkochte nagellak gaat € 1.- naar Stichting Pink Ribbon.

Over Etos

Etos is met ruim 500 winkels een van de grootste drogisterijketens van Nederland. Het kernassortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging- en beautyproducten, aangeboden in A-merken en een sterk eigen merk. Het bedrijf werd in 1918 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Phillips concern en werd in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV. Het hoofdkantoor van Etos is gevestigd in Zaandam. In 2011 is Etos voor de derde keer door consumenten uitgeroepen tot Beste drogist van Nederland (bron: Voorjaarsrapport drogisterijformules 2011 GFK).

Kijk voor meer informatie op www.etos.nl/pers

Volg Etos ook op Facebook en Twitter

Over Stichting Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker met als doel om het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en zorg voor borstkankerpatiënten en hun naasten te verbeteren. Pink Ribbon realiseert haar doelstellingen door voorlichting, het financieren van wetenschappelijk onderzoek op het gebeid van preventie en vroege diagnose en het financieren van projecten die de zorg van borstkankerpatiënten en hun naasten verbeteren. Meer informatie over Stichting Pink Ribbon is te vinden op http://www.pinkribbon.nl/.

Lees ook:Lak je ‘pink’ pink en toon jouw sympathie aan Pink Ribbon!
Lees ook:Paula’s Choice Europe & Pink Ribbon
Lees ook:Etos steunt Pink Ribbon met een recordbedrag
Lees ook:Skechers introduceert de Shape-Ups voor Pink Ribbon.
Lees ook:Pink Ribbon Geluksarmband 2010 vanaf 1 oktober in de winkel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Steun Pink Ribbon met een roze pink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>