Laura.nl voorspelt de liefde voor bekend Nederland

Amsterdam, 18 januari 2011
Laura.nl, de nieuwe online service waarbij je echte wenskaarten kunt versturen, merkt het aan alles: Love is in the air! Want over een maand is het Valentijnsdag en nog steeds is een kaartje sturen de meest populaire manier om die dag je liefde te verklaren. En over liefde gesproken: Laura.nl was benieuwd naar hetgeen 2011 in petto heeft voor bekend Nederland en legde een (tarot)kaartje om voorspellingen te doen.

Valentijnsdag ongekend populair
Valentijnsdag lijkt ieder jaar weer populairder te worden: uit online onderzoek van Laura.nl is gebleken dat ruim driekwart (76%) van de ondervraagde Nederlanders van plan is om dit jaar aandacht te besteden aan Valentijnsdag. Rozen zijn populair (54%), evenals bonbons en parfum (39%) maar op nummer 1 staat het versturen van een Valentijnskaart al dan niet anoniem. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat niet alleen geliefden, maar ook familieleden elkaar op 14 februari een lief kaartje sturen. En een klein aantal mensen geeft toe ook wel een (anoniem) kaartje te willen sturen naar een bekende Nederlander. De felbegeerde singles Waylon en actrice Carice van Houten zijn favoriet.

Wat brengt de liefde bekend Nederland?

Laura.nl is ook benieuwd hoe het bekend Nederland zal vergaan – niet alleen met Valentijnsdag, maar met de liefde in het algemeen. Als online kaartenservice leek het Laura.nl dan ook logisch een voorspelling te doen aan de hand van tarotkaarten. Astrid Engel, expert op dit gebied, pakte haar kaarten erbij en kwam tot de volgende voorspellingen: ,,Johnny de Mol en Bridget Maasland hebben elkaar echt gevonden. Een oprechte liefde die vastere vormen aan zal nemen. Misschien gaan ze samenwonen? Prince William en Kate Middleton die dit jaar in het huwelijksbootje stappen zijn a match made in heaven. Ze zorgen voor een mooie (vruchtbare) verrassing…” En dan Jort Kelder, die onlangs werd gesignaleerd met de beeldschone presentatrice Lauren Vester? ,,Dat zou wel eens een serieuze relatie kunnen worden, de tijd is er rijp voor en hij kan nu het verleden (de voorbije relatie met Georgina Verbaan?) afsluiten. Na alle commotie rondom hun huwelijk, gaan Wesley en Yolanthe in 2011 een zonnige tijd tegemoet. Uitdagingen zijn er, maar met de focus op hun liefde voor elkaar kan het alleen maar beter worden.

Zeilmeisje Laura
Over het liefdesduo Jim Bakkum en zijn toekomstige vrouw Bettina Holwerda zeggen de kaarten: ,,Zij horen bij elkaar. Maar in elkaar opgaan is heerlijk en gevaarlijk tegelijk. Blijf op eigen benen staan! Victoria en David Beckham zullen hard moeten werken om weer vertrouwen te krijgen in elkaar. Snel gaat het niet, maar de kans is groot dat het lukt – zeker met een nieuwe baby op komst. Sylvie en Rafael van der Vaart gaan voor zekerheid dit jaar en komen dichter tot elkaar.” En dan tenslotte naamgenote, zeilmeisje Laura. Gaat ze haar reis afronden dit jaar? ,,Dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Ze zal er in elk geval goed over nadenken, de keuze maken die het beste bij haar past én die haar het meeste plezier brengt. Ze heeft veel zelfvertrouwen ontwikkeld en heeft vooral de ervaring dat het goed is geweest dat ze dit heeft gedaan. Liefde staat in ieder geval niet hoog op haar prioriteitenlijstje momenteel.

Echte Valentijnskaarten
Of de sterren elkaar ook massaal Valentijnskaarten gaan sturen met Valentijnsdag, dat is nog de vraag. Maar steeds meer ‘gewone’ Nederlanders hebben Laura.nl ontdekt om een kaartje te sturen. Via Laura.nl verstuur je in drie simpele stappen een persoonlijke wenskaart. Je kunt Valentijnskaarten maken met een eigen foto, maar je kunt natuurlijk ook een kaartje versturen die één van de ontwerpers van Laura heeft ontworpen. Tussen de ontwerpen zitten veel lieve, leuke, serieuze en grappige Valentijnskaarten. Je hebt ook de mogelijkheid om de Valentijnskaarten verder te personaliseren, door de binnen- of achterzijde te bewerken met foto’s, versieringen en natuurlijk je eigen tekst. De kaarten die je online maakt, worden per post bezorgd, het zijn dus ECHTE Valentijnskaarten.

Over Laura.nl 

Laura.nl is dé nieuwe online aanbieder van wenskaarten, in december 2010 gestart en gevestigd in Arnhem. Laura.nl biedt de consument 100% garantie; ben je onverhoopt niet tevreden dan krijg je je geld terug. Zowel de kaarten als de enveloppen worden milieuvriendelijk geproduceerd. Tevens voldoet de drukker aan de strenge ISO14001 milieunorm. Laura.nl biedt een breed assortiment aan wenskaarten voorzien van verschillende designs. Het is ook mogelijk om zelf een kaart te ontwerpen met een eigen foto en tekst. Attent zijn was nog nooit zo makkelijk!

Lees ook:Vrouwen dromen van een kaartje van Jan Kooijman
Lees ook:Jouw kus vervangt één dag de postzegel
Lees ook:Wat wil jij voor Valentijn? Een kaartje of een tripje?
Lees ook:Lacoste Love of Pink , de geur van de liefde, onmisbaar op Valentijnsdag
Lees ook:Lange leve de liefde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>