Jouw kus vervangt één dag de postzegel

Helemaal te leuk de actie van PostNL, want je mag deze donderdag 13 februari je kaartjes op de post doen zonder postzegel. Je moet de kaart wel kussen mét lipstick en dan kan hij zo de brievenbus in.

Ik denk dat ik iedereen die ik liefheb nu eens een kaartje ga sturen, hahahaha. Het is echt een unieke en te gekke actie en uiteraard de perfecte manier om je geliefde, je familieleden en of je vrienden te verrassen met het meest persoonlijke valentijnsgebaar ooit. Meer informatie: postnl.nl/kaartje.

Hoe werkt het?
Plaats een echte kus met lippenstift op het postzegelvakje van je envelop of kaart. Post deze op vrijdag 13 februari vóór 17:00 uur naar een bestemming binnen Nederland. Onze postbezorgers zorgen ervoor dat de volgende dag, op Valentijnsdag, alle gekuste kaarten en brieven bij de gelukkige ontvangers op de mat vallen. Iedereen mag meedoen (mannen dus ook!).

Lees ook:Mooie actie van Spa Blauw
Lees ook:Word lid van BEAUTYPARTNER op Facebook en win!
Lees ook:Likken aan Doutzen…
Lees ook:Meest voorkomende vrouwenpech: ladder in panty
Lees ook:Laura.nl voorspelt de liefde voor bekend Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>