Vitamines voor je huid

sDe juiste zorg voor je huid kun je gerust overlaten aan Sans Soucis! Je ziet ze niet en je proeft ze niet – toch zijn vitamines onmisbaar voor onze gezondheid. Ons lichaam heeft ze nodig om haar vitale functies optimaal te laten werken. Zo stellen vitamines ons in staat om voedingsstoffen op te nemen. Daarnaast zijn ze onmisbaar voor onze energieproductie en de ondersteuning van onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon is niet alleen belangrijk voor onze gezondheid, maar ook voor ons uiterlijk. Een flinke portie vitamines zorgt voor een langdurige, jonge uitstraling. Het is waar dat echte beauty van binnenuit komt, maar vitamines van buitenaf kunnen de huid ook ondersteunen. SANS SOUCIS gebruikt daarom verschillende vitaminen in haar nieuwe lijn: DAILY VITAMINS.

DAILY VITAMINS is voorzien van waardevolle vitamines en voedt zelfs de meest veeleisende huid. Of het nu om het voeden of beschermen van de huid gaat, om ontgifting of een anti-aging effect – deze vitamine huidverzorgingslijn van Sans Soucis heeft de juiste zorg voor iedereen.

DAILY VITAMINS skincare lijn:

DAILY VITAMINS MOISTURE PLUS Multi-Protection 24-h Moisture Care

DAILY VITAMINS SENSITIVE DETOX Gentle 24-h Care

DAILY VITAMINS ANTI AGE ANTI-OX Firming 24-h Care

Alle producten uit de DAILY VITAMINS skincare lijn:

Bevatten thermaal bronwater uit Baden-Baden

Bevatten geen parabenen en minerale oliën

Zijn dermatologisch getest

Bevatten geen dierlijke ingrediënten

Bevatten vele natuurlijke ingrediënten

1. Moisture Plus: Langdurige intensieve hydratatie voor de vochtarme huid

MOISTURE PLUS zorgt voor een intensief en langdurige moisturizing effect en is bijzonder geschikt voor de vochtarme, droge huid. Deze crème zorgt voor een evenwichtig vochtgehalte van de huid en vermindert droogtelijntjes en rimpels. De huid ziet er fris en egaal uit.

Verkoopprijs: €19,95

2. Sensitive Detox: Deze perfecte bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf stimuleert het ontgiftingsproces

SENSITIVE DETOX stimuleert het detox proces van de huid, balanceert de huid, heeft een verzorgend effect en is uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Deze crème beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tegen vrije radicalen. Tegelijkertijd vermindert het een ‘strak gevoel van de huid’, lichte irritaties en het verbetert de groei van huidcellen.

Verkoopprijs: €19,95

3. Age Anti-Ox: De natuurlijke manier om huidveroudering efficiënt te bestrijden

ANTI-AGE ANTI-OX bevat het zeldzame druiven extract. In combinatie met andere waardevolle ingrediënten vertraagt deze crème het verouderingsproces. Het is met name bedoeld voor de veeleisende en rijpe huid. ANTI-AGE ANTI-OX verbetert de stevigheid, elasticiteit en structuur van de huid en versterkt de weerstand. Bovendien wordt de huid beschermd tegen de schadelijke gevolgen van vrije radicalen.

Verkoopprijs: €22,95

Voor meer verkoopinformatie in Nederland:

www.beautyservice.com . Tel: +31 (0)43 363 30 42

Lees ook:Dorstlesser voor de huid
Lees ook:Vitamines voor je skin
Lees ook:Je BFF tijdens de zomermaanden: DD Daily Defense Cream
Lees ook:Wonder BB cream
Lees ook:Een mooiere teint in 28 dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>