Vitamines voor je skin

Daily Vitamins Anti Age Performance Firming Jar 300dpiJe ziet ze niet en je proeft ze niet – toch zijn vitamines onmisbaar voor onze gezondheid. Ons lichaam heeft ze nodig voor onze energieproductie en de ondersteuning van onze fysieke en mentale gesteldheid. Een goede dosis vitamines zorgt voor een langdurige, jonge uitstraling. Vanwege deze specifieke kenmerken gebruikt SANS SOUCIS verschillende vitamines in de DAILY VITAMINS producten. De DAILY VITAMINS lijn wordt uitgebreid met het volgende product:

ANTI-AGE PERFORMANCE Luxe 24-uurs verzorging

Luxe huidverzorging voor meer elasticiteit en veerkracht voor de rijpe, veeleisende huid

ANTI AGE PERFORMANCE ondersteunt de elasticiteit en veerkracht van de huid en activeert de celvernieuwing. De rijke crème beschermt tegen de negatieve effecten van vrije radicalen, versterkt de natuurlijke functies van de huid en stabiliseert de vochtbalans. Het resultaat: een goed geconditioneerde, zijdezachte en gladde huid.

HOOFDINGREDIËNTEN

Thermaal bronwater Bijzonder rijk aan mineralen en stimuleert het natuurlijke metabolisme

uit Baden-Baden         van de huid. Het kostbare water is de beste ondersteuning voor een gezonde huid.

Rozenbottelolie          Is rijk aan onverzadigde vetzuren, het heeft een gladmakend en zuiverend effect.

Algen extract                           Verkregen uit een speciaal Bretons algentype, het is een zeer effectief ingrediënt voor het neutraliseren en immobiliseren van vrije radicalen.

Hyaluronzuur                          Geeft de huid zijn vocht terug en helpt bij de langdurige binding hiervan. Droogtelijntjes verminderen terwijl de huid glad en soepel wordt.

Vitamine A                               Verbetert de celdeling en de gezonde groei van cellen. Daarbij wordt een excessieve verhoorning van de huid voorkomen.

Vitamine E                               Versterkt de defensieve functies van de huid, verbetert de vochtbindingscapaciteit en is effectief tegen vrije radicalen.

Hoe te gebruiken?

In de ochtend en avond aanbrengen op een gereinigde huid.

50 ml,  €19,90

Lees ook:Vitamines voor je huid
Lees ook:Power vitamine Cocktail voor je huid
Lees ook:Dermalogica Multivitamin Power Concentrate bevat een dosis pure vitamines
Lees ook:Een superfruit shake voor je lippen!
Lees ook:Superfruit op je lippen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>