Dorstlesser voor de huid

Speciaal voor de zomer om je huid in topconditie te houden is er Sans Soucis de Limited Edition Summer Wellness Day Care SPF15. Het betreft een dagcrème die tijdens warme, zonnige dagen je droge gezichtshuid optimaal hydrateert, voedt en haar beschermt tegen de schadelijke stralen van de zon.

met thermaal bronwater erin

Sans Soucis Day Care SPF15 is een lichte en luchtige dagcrème met het krachtige Renovage ingrediënt en het mineraalrijke thermale bronwater uit Baden-Baden. Deze hydraterende crème beschermt dankzij SPF 15 de huid tegen de schadelijke effecten van UVA en UVB stralen en helpt vroegtijdige huidveroudering door de zon tegen te gaan waardoor de elasticiteit van de huid verbeterd en lijntjes en rimpeltjes worden verminderd. Sans Soucis Summer Wellness Day Care SPF15 trekt goed in de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het voorziet de huid tijdens de zomer van een flinke dosis moisture en heeft een heerlijke frisse geur waardoor je gelijk na gebruik een vrolijk en zomers gevoel krijgt!

Consumentenadviesprijs

  • Sans Soucis Summer Wellness Day Care SPF15 23,95/50 ml

Lees ook:Wonder BB cream
Lees ook:Je BFF tijdens de zomermaanden: DD Daily Defense Cream
Lees ook:Safe zonnen!
Lees ook:Vitamines voor je huid
Lees ook:Een mooiere teint in 28 dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>