Je BFF tijdens de zomermaanden: DD Daily Defense Cream

Heb je behoefte aan een beautyproduct welke je huid een perfecte teint geeft zonder dat het make-up is? Dan is DD Daily Defense Cream van Sans Soucis echt iets voor jou!

Deze creme belooft dagelijkse bescherming tegen oxidatieve stress, vrije radicalen, schadelijke invloeden van buitenaf en UVstralen. Het perfectioneert de huid teint en hydrateert intensief; kortom de ideale partner tijdens de zomermaanden.

Mooie teint

De DD Cream met waardevolle abrikozenpitolie, vitamines en mineraalrijk thermaal water uit Baden-Baden combineert de effecten van een make-up en een verzorging in één product. Het ingrediënten-complex bestaande uit vitamine C en E werkt als een beschermingsschild tegen oxidatieve stress en vrije radicalen. Ingekapselde kleurpigmenten smelten samen met de huid en geven een perfecte teint terwijl licht reflecterende pigmenten fijne lijntjes en rimpels camoufleren en de huid laten stralen.

De prijs voor 30 ml bedraagt €25,95 – in de kleuren: Light en Dark SPF 25 beschermt tegen schadelijke invloeden van UV-stralen en vroegtijdige huidveroudering.

More info: www.beautyservice.com/merken/sans-soucis/

Webshop: www.sans-soucis-shop.nl

Lees ook:Magisch voor je huid: Magica BB
Lees ook:Goud voor je rimpels
Lees ook:Klasse Foundation: DECLARÉ Firming Cream Make-up
Lees ook:Pigmentvlekken? Doe er wat aan!
Lees ook:Filler base cream voor puntgave make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>