Skin yoga!

Elk gezicht heeft een geschiedenis! De huid rondom de ogen toont als één van de eerste onderdelen iets over iemands ware leeftijd! PRIORI® Skincare biedt binnen haar 3 verschillende huidverzorgingslijnen CoffeeBerry®, Advanced AHA en Idebenone, 3 effectieve Oog Serums waarmee je de toekomst van je oogopslag van een langdurig jeugdherstellende impuls kunt voorzien!
Om een goede voorstelling te kunnen maken hoe elke PRIORI®-productlijn is gepositioneerd, maakt PRIORI® een vergelijking met verschillende sportvormen. Als de enige ‘fysieke activiteit’ die je in je leven ooit gedaan hebt, het kijken naar sport op TV is, dan kun je natuurlijk niet zomaar opstaan en een triatlon gaan doen! Hetzelfde geldt voor je (oog)huid. Als je nooit eerder serieuze huidverbeterende producten hebt gebruikt, dan kun je niet zomaar starten met producten op basis van Idebenone. Je begint dan eerst met ‘huidfitness’ met als doel voor ogen de ‘triatlon voor de huid’! Je kunt echter ook kiezen voor ‘skin yoga’.

PRIORI® Skincare heeft in totaal drie verschillende productlijnen, die worden omschreven als Natureceuticals™, ‘Cosmeceuticals’ en ‘Superceuticals®’: 

 ‘Natureceuticals™’ oftewel de PRIORI® CoffeeBerry®-lijn: Yoga voor de huid Als je levensstijl ‘eco-bewust’ is, je keuze voor sport en ontspanning yoga, en je wilt uitsluitend 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid. Deze 100% natuurlijke lijn op basis van natuurlijke plantenextracten van o.a. de hele koffiebes is dan de beste keuze. De koffiebes (CoffeeBerry®) is wetenschappelijk bewezen de meest krachtige antioxidant van alle geteste natuurlijke antioxidanten. Dit “powerbesje” is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee of welk andere natuurlijk ingrediënt dan ook!

‘Cosmeceuticals’ oftewel de PRIORI® Advanced AHA-lijn: Fitness voor de huid Kies je voor je in- en ontspanning voor fittness en ga je voor een fitte, stralende, gladde en gezonde huid, dan is deze lijn op basis van fruitzuren (AHA’s) de beste keuze! Wanneer eenmaal hiermee het plateau is bereikt, dan kun je de ‘triatlon voor de huid’ gaan toepassen en dat is de stap naar de ‘Superceuticals’ van PRIORI® Idebenone. 

 ‘Superceuticals®’ oftewel de PRIORI®  Idebenone Complex-lijn: de Triatlon voor de huid  Deze productlijn is met recht de “triatlon voor de huid” en pakt huidveroudering genadeloos aan bij de cellulaire bron.

‘Yoga voor de ooghuid’ met PRIORI® CoffeeBerry® Radiance Eye Serum     

Dit luchtige serum voor het gevoelige gebied rondom de ogen is binnen de PRIORI® CoffeeBerry®-lijn het spreekwoordelijke neusje van de biologische zalm! Deze 100% natuurlijke, ‘eco-formule’ vermindert de verschijning van fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels rondom de ogen en is ook ideaal voor de ouder wordende huid. De  samenstelling hydrateert, corrigeert,verheldert, verstevigt én beschermt de tere ooghuid dankzij ingrediënten zoals CoffeeBerry®-, algen-, zoethout-, aloë vera-, echinacea- en gojibes-extracten, sojaboon- en graanzemel-proteïnen. De formule heeft een direct zichtbaar verstevigend effect!

‘Fitness voor de ooghuid’ met PRIORI® Advanced AHA Smoothing Eye Serum     

Dit rijke Oog Serum op basis van geavanceerde fruitzuren bevat 11% LCA Complex, alsmede de spierontspannende werkstof hexapeptide. Deze laatste werkstof werd speciaal ontwikkeld voor het verminderen van zichtbare fijne lijntjes, rimpels en vochtophopingen rondom de ogen, evenals het herstel van de vochtbalans. De toevoeging van lichtreflecterende parels verhoogt de glans en vermindert optisch direct de aanwezigheid van fijne (droogte)lijntjes en rimpels.

‘De triatlon voor de ooghuid’ met PRIORI® Idebenone Complex Eye Serum     

PRIORI® Skincare blijft zich ontwikkelen en legt de lat voor anti-aging ‘Cosmeceutical Skincare Therapie’ voortdurend hoger. Met de introductie van het Idebenone Complex (Hydroxydecyl Ubiquinoyl Dipalmitoyl Glycerate) werd wederom een verbetering in de PRORI® Idebenone® Superceuticals- technologie gerealiseerd. Dit betekent concreet: een verbeterde afgifte, verbeterde resultaten en een verbeterde huidacceptatie. Eén van de topproducten op basis van dit vernieuwde complex is het PRIORI®Idebenone Complex Eye Serum. Dit Oog Serum zorgt voor een bijzonder krachtige huidverjonging in het gevoelige gebied rondom de ogen. De toevoeging van milde fruitzuren, Vitamine A en Idebenone zorgt voor een snel zichtbaar resultaat, zonder de huid uit te drogen of te irriteren. Deze uitzonderlijk geavanceerde formule vermindert op een indrukwekkende wijze fijne lijntjes en (diepere) rimpels binnen slechts enkele weken consequent dagelijks gebruik.

Verkoopprijzen & meer informatie:
De producten van PRIORI® Skincare worden verkocht bij professionele schoonheidssalons.  Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website: www.prioriskincare.nl   

Verkoopprijzen:          PRIORI® CoffeeBerry® Radiance Eye Serum - € 73,15/15 ml 

PRIORI® Advanced AHA Smoothing Eye Serum – € 65,45/15 ml 

PRIORI® Idebenone Complex Eye Serum - € 92,70/15 ml

 

 

Lees ook:Effectieve oogserums laten je blik stralen
Lees ook:Nieuw Salonmerk !
Lees ook:Pigmentvlekken en huidverkleuringen door UV- straling?
Lees ook:Verbeter je huid met Priori
Lees ook:Vriendjes voor je huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>