Nieuw Salonmerk !

mail

Nederland is een nieuw huidverzorginsmerk rijker: Priori. Priori kent 3 hightech productlijnen en is ontwikkeld door twee Amerikaanse wetenschappers Joseph A. Lewis II en Joseph J. DiNardo.

De laboratoria van PRIORI® beschikken over de meest innovatieve bron van anti-aging wetenschap en merkgebonden, gepatenteerde technologieën voor de wereldwijde professionele markt van huidverbeterende producten. Het merk staat bekend om  unieke behandelingen en anti-aging regimes, waarmee een geheel nieuw niveau van huidvernieuwing kan worden gerealiseerd.

Huidfittness, de triatlon voor de huid of skin yoga…

Om een goede voorstelling te kunnen maken hoe elke PRIORI®- productlijn is gepositioneerd, maakt PRIORI® een vergelijking met verschillende fitnessvormen. Als de enige sport die je in je leven ooit gedaan hebt, het kijken naar sport op TV is, dan kun je natuurlijk niet zomaar opstaan en een triatlon gaan doen! Hetzelfde geldt voor je huid. Als je nooit eerder serieuze huidverbeterende producten hebt gebruikt, dan kun je niet zomaar starten met producten op basis van Idebenone. Je begint dan eerst met ‘huidfitness’ met als doel voor ogen de ‘triatlon voor de huid’! Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor ‘skin yoga’ (in deze tijd van eco en ‘back to the basics’ is yoga een zeer populaire bezigheid!).

Cosmeceuticals, Superceuticals® en Natureceuticals™

PRIORI® heeft in totaal drie productlijnen, die worden omschreven als ‘Cosmeceuticals’,‘Superceuticals®’ en Natureceuticals™:

  • ‘Cosmeceuticals’ oftewel de PRIORI® Advanced AHA- lijn: kies je voor je in- en ontspanning voor fittness en ga je voor een fitte, stralende, gladde en gezonde huid, dan is deze lijn op basis van fruitzuren (AHA’s) de beste keuze. Wanneer eenmaal hiermee het plateau is bereikt, dan kun je de ‘triatlon voor de huid’ gaan toepassen en dat is de stap naar de ‘Superceuticals’ van PRIORI® Idebenone. (Hierover later dit jaar meer…)
  • ‘Superceuticals®’ oftewel de PRIORI®  Idebenone- lijn: deze productlijn is met recht de “triatlon voor de huid” en pakt huidveroudering genadeloos aan bij de cellulaire bron(Hierover later dit jaar meer…)
  • ‘Natureceuticals™’ oftewel de PRIORI® CoffeeBerry®- lijn: als je levensstijl ‘eco-bewust’ is, je keuze voor sport en ontspanning yoga, en je wilt uitsluitend 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid, dan is deze lijn met natuurlijke plantenextracten van de koffiebes de beste keuze. Deze 100% natuurlijke lijn is samengesteld met extracten van de gehele vrucht van de CoffeeBerry®. Dit is wetenschappelijk bewezen de meest krachtige antioxidant van alle geteste natuurlijke antioxidanten en maar liefsts 3x sterker dan groene thee of welk ander natuurlijk ingrediënt dan ook!

‘Skin Yoga’ voor de eco-bewuste consument met de ‘groene’ PRIORI® CoffeeBerry®-lijn

De PRIORI®  CoffeeBerry® -lijn staat symbolisch voor  “yoga voor de huid”. Het is een compacte en volledig natuurlijke huidverzorgingslijn met optimale, doeltreffende anti-aging eigenschappen. Slechts het metalen pinnetje, dat nodig is voor het pompsysteem, is verantwoordelijk voor het feit dat de lijn niet 100% natuurlijk is. Alle verpakkingen zijn recyclebaar en zelfs de inkt op de verpakkingen is natuurlijk, op basis van soja! Deze lijn sluit daardoor perfect aan op de levensstijl en kernfilosofie van de ‘groene’,  eco-bewuste consumenten. De producten zijn perfect geschikt voor een ieder die daadwerkelijk natuurlijke samenstellingen verwacht, maar die zeker geen compromissen willen sluiten als het gaat om effectieve anti-aging resultaten!

Natureceuticals, de oerkracht van de natuur in combinatie met geavanceerde technologie

De PRIORI®  CoffeeBerry® -lijn combineert de oerkracht van een 100% natuurlijk ingrediënt met de meest geavanceerde technologie op het gebied van anti-aging. De lijn is  gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry® extract en het assortiment dat in Nederland wordt gevoerd bestaat in totaal uit 9 unieke producten. Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry® -extract voor buitengewone anti-aging voordelen. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door  een intensieve hydratatie en opheldering van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint. Het PRIORI®  CoffeeBerry® -extract is het enige klinisch geteste, medisch onderschreven, gemerkte én gepatenteerde extract van de hele koffiebes in de huidverbeterende regimes van dit moment!

Coffee….Coffee….Berry!

CoffeeBerry® is het gepatenteerde extract van de hele koffiebes. Koffiebesplukkers uit de meest tropische delen van de wereld hebben, ondanks een zonovergoten omgeving, een buitengewoon gladde, zachte en jeugdige huid op de benen en onderarmen. Door studie is gebleken dat dit komt door de krachtige, natuurlijke anti-oxidantwerking van de koffiebes, waarmee zij uiteraard de gehele dag in aanraking zijn tijdens het plukken en oogsten.

Dit leidde ertoe dat wetenschappers de componenten van de hele koffiebes intensief  zijn gaan onderzoeken, wat uiteindelijk heeft geleid tot ‘s  werelds beste en meest unieke koffiebes- extract, te weten het PRIORI®  CoffeeBerry® – extract!


PRIORI® CoffeeBerry® Rivitalizing Cleanser

Deze licht schuimende cleanser is ontwikkeld voor een natuurlijke reiniging van de huid van het gezicht én lichaam. Deze zachte reiniger  zorgt ervoor dat de huid perfect schoon, fris en gerevitaliseerd wordt. Deze milde Face & Body Cleanser verwijdert op een zachte wijze make-up, dode huidcellen, vet en vuildeeltjes. Het maakt de huid zachter, frisser en jeugdiger op basis van onder andere druivenpit extract, honing extract, appel extract, vanille extract en het botanische 0.1% CoffeeBerry® -extract met een krachtig anti-oxidant, anti-aging en huidoplichtende werking!

PRIORI® CoffeeBerry® Day Complex

Deze fluweelzachte en luchtige dagcrème is speciaal ontwikkeld om te corrigeren, hydrateren en te beschermen, dankzij natuurlijke ingrediënten zoals onder meer CoffeeBerry® -extract, avocado olie, sheabutter extract, argan olie, natuurlijke bijenwas, granaatappel extract, druivenpit extract, beta caroteen en de vitaminen A, C en E. Fijne lijntjes en rimpels verminderen bij de rijpere en door zon beschadigde huid. De huid is optimaal gehydrateerd en beschermd tegen externe invloeden en de teint wordt zichtbaar verfrist en verhelderd.

PRIORI® CoffeeBerry® Radiance Eye Serum     

Dit luchtige serum voor het gevoelige gebied rondom de ogen is binnen de PRIORI®  CoffeeBerry® -lijn het neusje van de (biologische) zalm! Het serum vermindert de verschijning van fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels rondom de ogen en is ook ideaal voor de ouder wordende huid. De formule hydrateert, corrigeert,verheldert, verstevigt en beschermt de huid dankzij ingrediënten zoals CoffeeBerry® -extract, algen extract, zoethout extract, aloë vera, gojibes extract, sojaboon- en graanzemel proteïnen en echinacea extract. Je voelt onmiddellijk dat dit serum werkt!

 

Leuk om te weten… over het logo van PRIORI®

Het logo van PRIORI® is een vlinder.  Deze staat symbool voor  transformatie. Met de producten van PRIORI® bereik je namelijk een transformatie van de huid!

De 3 bolletjes beelden moleculen uit, hetgeen staat voor de wetenschappelijke achtergrond van dit geavanceerde topmerk!


Verkoop
prijzen & meer informatie:

De producten van PRIORI® worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons. Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl    

Verkoopprijzen:

  • PRIORI®  CoffeeBerry® Rivitalizing Cleanser                                        €  55,00/240 ml en €  21,60/75 ml     
  • PRIORI®  CoffeeBerry® Brightening Facial Complex                         €  80,00/  30 ml
  • PRIORI®  CoffeeBerry® Day Complex                                                      €  85,00/  50 ml
  • PRIORI®  CoffeeBerry® Natural Daily Protection SPF25                 €  65,00/120 ml
  • PRIORI®  CoffeeBerry® Tightening Serum                                             €  80,00/  30 ml
  • PRIORI®  CoffeeBerry® Radiance Eye Serum                                       €  70,00/  15 ml
  • PRIORI®  CoffeeBerry® Night Complex                                                  €  85,00/  50 ml
  • PRIORI®  CoffeeBerry® Body Emulsion                                                  €  75,00/180 ml
  • PRIORI®  CoffeeBerry® Slimming Body Complex                               €  71,25/180 ml

Lees ook:Botox in a bottle
Lees ook:Skin yoga!
Lees ook:Een gladde, strakke en cellulitevrije huid
Lees ook:Dag huidverkleuringen!
Lees ook:Pigmentvlekken en huidverkleuringen door UV- straling?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>