Pigmentvlekken en huidverkleuringen door UV- straling?

EvenToneBoxDe blootstelling aan UV- straling tijdens de zomermaanden kan ervoor zorgen, dat het gezicht op diverse plaatsen pigmentvlekken, sproeten of andere ontsierende huidverkleuringen krijgt. PRIORI® Skincare biedt hiervoor binnen haar lijnen CoffeeBerry® en de Idebenone Superceuticals® twee effectieve producten die huidverkleuringen zonder pardon aanpakken en die opnieuw een zichtbaar egalere teint onthullen!

Teveel (onbeschermde) blootstelling aan de zon en haar straling stimuleert de melanineproductie van de huid intensief. Hierdoor kunnen er op meerdere plaatsen huidverkleuringen ontstaan die de teint een vlekkerige uitstraling geven en de huid onnodig vele jaren ouder laten lijken. Om deze huidverkleuringen doeltreffend aan te pakken biedt PRIORI® Skincare de keuze uit een natuurlijke aanpak op basis van koffiebes, ofwel door middel van de power antioxidant Idebenone!

Natuurlijke aanpak van pigmentvlekken met PRIORI® CoffeeBerry® Brightening Facial Complex

Om pigmentvlekken en andere huidverkleuringen als gevolg van teveel UV- straling (of andere oorzaken) effectief aan te pakken, biedt PRIORI® Skincare binnen haar “groene” CoffeeBerry®- lijn het Brightening Facial Complex. Deze geavanceerde formule wordt ook wel het “Transformation Complex” genoemd. De formule is met name ontwikkeld voor het effectief behandelen van ongelijke huidverkleuringen en (hyper)pigmentaties en het verbetert, corrigeert en hydrateert de door de zon beschadigde huid. Het toegevoegde, hoge percentage CoffeeBerry-extract in combinatie met Zoethout-extract en Gentiaanwortel- extract heeft een krachtige huidoplichtende werking en effectieve anti-aging eigenschappen. De formule is verder rijk aan verzorgende ingrediënten zoals avocado olie, argan olie, granaatappel extract, bosbes extract, de vitaminen A, E en C en beta caroteen.

 

Powerbehandeling tegen huidverkleuringen met PRIORI® Idebenone Even Tones

 

Ook PRIORI® Idebenone Even Tones  werd specifiek ontwikkeld om de huid egaler te maken en

hyperpigmentatie doeltreffend te verminderen. Deze krachtige anti-aging behandeling corrigeert en beschermt de huid tevens tegen een vroegtijdige veroudering, veroorzaakt door “omgevingsstress”. De formule bevat een ‘EPF’ (‘Environmental Protection Factor’) van 95  en is daarmee de hoogst verkrijgbare antioxidant bescherming van dit moment! De niet-vette en geurloze lotion bevat een hoog gehalte Idebenone in combinatie met Gentiaanwortel- extract voor een krachtige huidoplichtende werking bij pigmentvlekken en andere huidverkleuringen. Het vermindert tevens de aanwezigheid van fijne lijntjes, diepere rimpels en biedt superieure antioxidant- eigenschappen vanwege de hoogst mogelijke EPF!

 

Gentiaanwortel-extract…
Krachtiger huidoplichtend dan hydroquinone en wél veilig!

Het PRIORI®  CoffeeBerry® Brightening Facial Complex en de PRIORI®  Idebenone Even Tones bevatten beiden Gentiaanwortel- extract als werkzame stof in de strijd tegen huidverkleuringen en hyperpigmentatie. 

 

Deze werkstof heeft bewezen superieure depigmentatie- eigenschappen te hebben in vergelijking tot het in Europa verboden ingrediënt Hydroquinone, maar dan op een veilige wijze!

Verkoopprijzen & meer informatie:

De producten van PRIORI® worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons door heel Nederland.

Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl    

Verkoopprijzen:               

  • PRIORI® CoffeeBerry® Brightening Facial Complex             €  76,00/30 ml
  • PRIORI® Idebenone Even Tones                                                  €  96,00/30 ml

Lees ook:Dag huidverkleuringen!
Lees ook:Pigmentvlekken? Doe er wat aan!
Lees ook:Get that healthy glow!
Lees ook:Effectieve oogserums laten je blik stralen
Lees ook:Skin yoga!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pigmentvlekken en huidverkleuringen door UV- straling?

  1. Pigmentvlekken

    Interessant artikel. Ik kan de producten van Priori van harte aanraden! Met name voor de behandeling van pigmentvlekken verwijderen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>