Verbeter je huid met Priori

mailPRIORI® is een voor Nederland nieuw en geavanceerd huidverbeterend merk, bestaande uit de 3 hightech productlijnen PRIORI® CoffeeBerry, PRIORI® Advanced AHA en PRIORI® Idebenone. Bij deze lijnen gaat het niet alleen om uiterst geavanceerde anti-aging- technologieën, maar ook om gebruikers een individuele keuze te kunnen bieden uit die producten, welke het dichtst bij hun persoonlijke behoeften en levensstijl in de buurt komen. Met de zomer alweer in het vooruitzicht, is het aanschaffen van een hoogwaardig zonneproduct onmisbaar. Elke lijn van PRIORI® biedt hiervoor een gepaste bescherming die, al naar gelang de keuze, perfect aansluit bij de persoonlijke zonbehoeften van elke huid!

Om een goede voorstelling te kunnen maken hoe elke PRIORI®- productlijn is gepositioneerd, maakt PRIORI® een vergelijking met verschillende fitnessvormen. De “groene”PRIORI® CoffeeBerry- lijn staat gelijk aan ‘yoga voor de huid’ en is uitsluitend ontwikkeld op basis van puur natuurlijke ingrediënten. De PRIORI®  Advanced AHA-lijn staat gelijk aan ‘huidfitness’ en PRIORI®  Idebenone wordt gesymboliseerd door de ‘triatlon voor de huid’!  

Veilig zonnen voor de huid met Natureceuticals™, Cosmeceuticals of Superceuticals®!  

PRIORI® heeft in totaal drie productlijnen, die worden omschreven als Natureceuticals™, ‘Cosmeceuticals’ en‘Superceuticals®’:

  • ‘Natureceuticals™’ oftewel de PRIORI® CoffeeBerry®- lijn: als je levensstijl ‘eco-bewust’ is, je keuze voor sport en ontspanning yoga, en je wilt uitsluitend 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid, dan is deze lijn met natuurlijke plantenextracten van de koffiebes de beste keuze. Deze 100% natuurlijke lijn is samengesteld met extracten van de gehele vrucht van de CoffeeBerry®. Dit is wetenschappelijk bewezen de meest krachtige antioxidant van alle geteste natuurlijke antioxidanten en maar liefsts 3x sterker dan groene thee of welk ander natuurlijk ingrediënt dan ook!
  • ‘Cosmeceuticals’ oftewel de PRIORI® Advanced AHA- lijn: kies je voor je in- en ontspanning voor fittness en ga je voor een fitte, stralende, gladde en gezonde huid, dan is deze lijn op basis van fruitzuren (AHA’s) de beste keuze. Wanneer eenmaal hiermee het plateau is bereikt, dan kun je de ‘triatlon voor de huid’ gaan toepassen en dat is de stap naar de ‘Superceuticals’ van PRIORI® Idebenone.  

 

  • ‘Superceuticals®’ oftewel de PRIORI®  Idebenone- lijn: deze productlijn is met recht de “triatlon voor de huid” en pakt huidveroudering genadeloos aan bij de cellulaire bron.

Natuurlijke zonbescherming met   PRIORI® CoffeeBerry® Natural Daily Protection SPF 25

De PRIORI®  CoffeeBerry® -lijn staat symbolisch voor  “yoga voor de huid”. Het is een compacte en volledig natuurlijke huidverzorgingslijn met optimale, doeltreffende anti-aging eigenschappen. Slechts het metalen pinnetje, dat nodig is voor het pompsysteem, is verantwoordelijk voor het feit dat de lijn niet 100% natuurlijk is. Deze lijn biedt met het product PRIORI® Natural Daily Protection SPF 25 een voor 98,4% natuurlijke, luchtige en niet vette zonne-emulsie. Dit natuurlijke zonneproduct  hydrateert de huid intensief en beschermt haar optimaal tegen UV- straling en vrije radicalen. De licht getinte formule past bij elke huidtint en geeft de huid een prachtige egale uitstraling.

 

 

Dagelijkse faceguard met PRIORI® Advanced AHA Daily Defense SPF 30

De PRIORI® Advanced AHA- lijn is een professionele huidverzorgingslijn op basis van geavanceerde fruitzuren (AHA’s). Deze lijn is uniek op de markt, omdat dit het enige AHA- merk is dat het zogeheten ‘LCA- Complex’ bevat. Dit is een geavanceerde  combinatie van melkzuur (een lichaamseigen stof), essentiële vitaminen en de antioxidanten: A, C, E & Pro-Vitamine A in een time-released liposomencomplex. De PRIORI® Daily Defense SPF 30 bevat 3% LCA Complex en biedt een breed spectrum UVA- en UVB- bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering.

Bescherming tegen zon én milieu met PRIORI® Idebenone Radical Defense (SPF 30 & EPF 95!)

De PRIORI® Idebenone- lijn is een professionele huidverzorgingslijn op basis van de anti-aging ‘power antioxidant Idebenone. Ditis een biotechnologisch ontwikkeld molecuul dat familie is van het natuurlijke co-enzym Q10. Idebenone is echter 60% kleiner, waardoor het nog beter de huid kan binnendringen, naar die plaatsen in de huid,  waar bescherming tegen en neutralisatie van interne en externe bronnen van oxidatieve stress nodig het hardst nodig is. Eenmaal in de huid is deze krachtige werkstof in staat  om een teveel aan vrije radicalen zonder pardon te elimineren en de huid daarmee intensief te revitaliseren.  Idebenone is daardoor 1000 keer effectiever dan gewone Q10 en kan dus met recht een ‘Superceutical ™worden genoemd! De PRIORI® Radical Defense is een uniek 2- in- 1 afgifte systeem bestaande uit twee unieke, complementaire formules in één pompje. Dit zorgt voor een dubbele bescherming tegen voortijdige huidveroudering. Het zonnefilter met een SPF 30 staat garant voor een breed spectrum UV- bescherming en de EPF® 95 (= ‘Environmental Protection Factor’) biedt een breed spectrum bescherming tegen omgevingsstress, milieu en vrije radicalen.

Waarom is een zonneproduct met een hoge EPF zo belangrijk?

De PRIORI® Idebenone- producten hebben een EPF (= ‘Environmental Protection Factor’) van maar liefst 95, die ervoor  zorgt dat de huid een maximale bescherming krijgt tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals milieu (luchtvervuiling). EPF is een gecertificeerde meeteenheid om de antioxidant beschermingscapaciteit te meten.

Dit is wat anders dan een SPF (Sun Protection Factor). Een SPF biedt geen bescherming tegen vrije radicalen en beschermt de huid niet tegen ozon, sigarettenrook en luchtvervuiling. Een zonnefilter blokkeert nooit 100% tegen UV- licht en zo blijft het dus mogelijk dat UV- straling de huid kan binnendringen, vrije radicalen kan vormen en de huid dus kan beschadigen. Het beschermen van de huid met een SPF vertoont dus gaten. De aan de PRIORI® Idebenone- producten toegevoegde EPF vult deze gaten, om de huid optimaal te kunnen beschermen!

Een product met een hoge EPF (zoals  PRIORI®  Idebenone Radical Defense) vult de SPF dus optimaal aan, om  op die manier de huid maximaal te kunnen beschermen tegen alle factoren die haar natuurlijke schoonheid bedreigen!


Verkoop
prijzen & meer informatie:

De producten van PRIORI® worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons.

Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl    

Verkoopprijzen:

  • PRIORI®  CoffeeBerry® Natural Daily Protection SPF25       €    65,00/120 ml
  • PRIORI®  Advanced AHA Daily Defense SPF 30                     €    37,50/  75 ml
  • PRIORI®  Idebenone Radical Defense                                      €  120,00/  2x15ml

Lees ook:Pigmentvlekken? Doe er wat aan!
Lees ook:Pigmentvlekken en huidverkleuringen door UV- straling?
Lees ook:Skin yoga!
Lees ook:Effectieve oogserums laten je blik stralen
Lees ook:BFF voor je huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>