Fantastisch fijne foundations

Een goede foundation is het halve werk! Niets is lelijker dan een pancake-look. Gelukkig zien we dat niet zo heel vaak meer in het straatbeeld, omdat foundations steeds beter worden. Beauty blog is altijd op zoek naar de beste, fijnste en lekkerst smeerbare foundation. Vandaar deze post over de nieuwe foundations van Paula’s Choice. Geloof ons, deze maken je heel blij!

Een zorgvuldig gekozen foundation vormt de basis voor de rest van je make-up. Deze basis kan, al naar gelang de persoonlijke wens, een naturel, medium of volledige dekking bieden als het gaat om het egaliseren en perfectioneren van de teint.  De make-up van Paula’s Choice biedt een keuze uit drie verschillende soorten foundations, voor het creëren van dé perfecte basismake-up!

Alle foundations van Paula’s Choice zorgen niet alleen voor het verbeteren van de teint en een mooie uitstraling, maar ze beschermen de huid tevens tegen UV-schade dankzij een geïntegreerde zonnefilter. Deze SPF biedt een breedspectrum zonnebescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Alle formules zijn bovendien vrij van parfum en salicylaten.

Paula’s Choice Barely There Sheer Matte Tint met SPF 20 staat garant voor een mooie egale teint en een frisse en natuurlijke uitstraling. Deze nagenoeg transparante formule heeft een subtiel vleugje kleur en is geschikt voor alle huidtypes. Hierbij is er een keuze uit 4 natuurlijke nuances, te weten: Sheer Fair, Sheer Ivory, Sheer Neutral en Sheer Beige. De zijdezachte formule geeft de huid een satijnmatte finish en biedt bescherming tegen schadelijke UV-stralen, dankzij breedspectrum zonnefilters op basis van titaniumdioxide- en zinkoxide.

Verkoopprijs: € 19,50/30 ml

Paula’s Choice Best Face Forward Foundation met SPF 15         
De vernieuwde samenstelling van Paula’s Choice Best Face Forward Foundation heeft een ultralichte textuur, voor een lichte tot medium dekking. De formule heeft een long-lasting, zijdeachtige en mooie matte finish. Deze foundation is  perfect geschikt voor de gecombineerde tot vette huid, die hierdoor een frisse en puntgave uitstraling krijgt. De huid wordt bovendien beschermd tegen schadelijke UV-stralen dankzij een SPF 15 op basis van titaniumdioxide. Qua kleuren is er de keuze uit de natuurlijke nuances Best Natural Buff, Best Linen, Best Champagne Beige en Best Bisque.

Verkoopprijs: € 19,50/30 ml

Paula’s Choice All Bases Covered Foundation met SPF 15           
De huid voelt fluweelzacht aan en ziet er ook zo uit dankzij Paula’s Choice All Bases Covered Foundation. Deze zijdezachte, vochtregulerende formule is perfect geschikt voor de normale tot droge huid. De foundation is naar persoonlijke voorkeur eenvoudig wat lichter of juist zwaarder aan te brengen, voor een mooie en egale teint met een semi-matte finish. Deze foundation beschermt de huid ook tegen UVA- en UVB- stralen met een breedspectrum zonnefilter met een SPF 15 op basis van titaniumdioxide. Er is een keuze uit 5 natuurlijke nuances: Light Cream, Nude, Sand, Wheat en Fawn.

Verkoopprijs: € 19,50/30 ml

meer info:

http://www.paulaschoice.nl/

Lees ook:Make-up trend najaar 2010: ‘Barely There’- make-up!
Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:Op je mooist de feestdagen door
Lees ook:Een daily SPF verzorger. Onmisbaar in je beautycase!
Lees ook:Bestaat de perfecte zelfbruining? JA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>